Gekleurde vlaggenlijn 70 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 70 jaar. Vlaggenlijn 70 jaar van 10 meter lang. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 70 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 70 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Pruik afro Latoya

Hoge zwarte afro damespruik krullen met krullen. Deze afro pruik is zeer modern door het model. Wij hebben ook afro pruiken voor heren in deze winkel.

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Folie deurgordijn blauw

Blauwe deur gordijn 2 x 1 meter. Maak uw huis klaar voor een feest met dit blauwe glamour deurgordijn. Het glimmende blauwe folie gordijn is ideaal voor het opvrolijken van uw deuren.

€ 6.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 30017787 Telecommunicatiekabels J H(ST)H...BD 2 x 2 x 0.80 mm² Grijs 250 m

J-H(ST)H ... BD - halogeenvrije en hoog vlambestendige installatiekabel conform VDE 0815, speciaal voor gebieden met een hoge personendichtheid. Deze halogeenvrije, vlambestendige installati...

€ 197.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fun ondergoed eetwaren print voor dames

Eetwaren hipsters voor dames. Hipster ondergoed broekje met een fotoprint van verschillende eetwaren en de tekst: All you can eat. Het broekje is one size (EU maat 36-38) en is gemaakt van 100% polyester.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Starlet skinny seasonal Rosu Guess Broeken Bruin

Starlet skinny seasonal Rosu - Guess - Broeken - Bruin Broeken uit de Guess Dames Merkkleding collectie. Kenmerken Dames Starlet skinny seasonal Rosu - Guess - Broeken - Bruin kledingstuk: w24a27d0r73 : Bruin

€ 54.56

Klik hier voor meer informatie...

Product