Gekleurde vlaggenlijn 90 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 90 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 90 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 90 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC8246 09 (classic long performance, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC8246/09 (classic long performance, origineel) (Inhoud: 4 stuk(s) )

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RACER Hornet Silver Polished 15 inch

De RACER Hornet Silver Polished 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 84.27

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Salomon Jas Sun Shine voor dames Donkerblauw

Laat je zien met het SUN & SHINE-ski-jack dat speciaal voor vrouwen is ontworpen. Een zachte, elastische, geribbelde zoom heeft een actieve look en houdt de sneeuw buiten terwijl de door Salomon geproduceerde stof je warm en droog houdt. Dat betekent dat je meer tijd op de berg kunt doorbrengen, of het nu een zonovergoten of zwaarbewolkte dag is.

€ 320.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Judine Carla Draaideurkast Eiken Metaal 6 deurs

Een fijne kledingkast met een hele warme en huiselijke uitstraling. De Draaideurkast Carla past echt uitstekend in een gezellige slaapkamer. Het meubelmerk Judine heeft deze kwalitatieve kledingkast ontworpen. De Draaideurkast Carla heeft draaideuren met een eikenkleur en houtstructuur. Zowel de deuren als de romp zijn heel netjes afgewerkt. Tevens zijn de deuren voorzien van metalen handgreepjes in de vorm van een knopje. De binnenkant van de draaideurkast is afgewerkt in de kleur gebroken wit. Iedere eiken kledingkast wordt met een legplank (16 mm. dik) en kledingroede per kastelement geleverd. Je kunt via onze kastenconfigurator meerdere kastaccessoires bestellen.

€ 1449.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Nilfisk GM 320 (synthetisch ultra plus, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Nilfisk GM 320 (synthetisch ultra plus, origineel) (Inhoud: 4 stuk(s) + motorfilter)

€ 18.95

Klik hier voor meer informatie...

Product