Vlaglijn plastic 50 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 50 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 50 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 50 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

12 volt transformator met 6 uitgangen

12 volt transformator met 6 uitgangen Leg uw 12 volt tuinverlichting aan met deze Transformator. Deze Trafo zorgt ervoor dat u uw 12 volt verlichting kunt aansluiten aan uw huis netwerk. Deze Trafo heeft een 1.2 meter lange aansluitkabel en een 10 me...

€ 77.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Cod Liver Oil (High Strength) 1000mg Natures Aid 90 capsules

Cod Liver Oil 1000mg - Levertraan capsules Natures Aid Hoog gedoseerde Levertraanolie. Cod Liver Oil (Levertraanolie) van Natures Aid levert de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Levertraan is een dierlijke olie, gewonnen uit de lever van kabeljauw, schelvis en andere vissen uit de familie van Kabeljauw (Gadidae). Over Natures Aid: Natures Aid is de toonaangevende Engelse fabrikant van vitamines en supplementen. Ze vervaardigen al ruim 30 jaar goed geprijsde vitamines van uitstekende kwaliteit. Al meerdere Natures Aid producten zijn bekroond met een award. Het doel van Natures Aid is om kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen te produceren tegen de beste prijs, en zo een ieder te helpen hun gezondheid te ondersteunen. Al hun producten worden geproduceerd met gebruik van betrouwbare ingredienten volgens Engelse GMP (Good Manufacturing Practices) standaarden in hun eigen state-of-the art fabriek in de UK. In Nederland exclusief verkrijgbaar bij Bodystore.nl.

€ 9.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG VX7 2 EB P (telescoopbuis prof. metaal, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de AEG VX7-2-EB-P (telescoopbuis prof. metaal, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

GACIA M80 PB8H 2D04 inst. 2p D4 10kA

GACIA M80/PB8H-2D04 inst. 2p D4 10kA

- 2 polig
- Karakteristiek D
- Nominaalstroom 4A
- Kortsluitvastheid 10KA
- Modulen 2
- Breedte 36mm
- Conform IEC/EN60898-1
- koppelbaar met hulpcontacten

€ 26.38

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Happy House Stoel Luxury Living Zwart

Happy-House Stoel Luxury Living Zwart direct bestellen in onze webshop! Eigenwijs stoeltje met afneembare hoes. Alle Happy-House voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 49.99

Klik hier voor meer informatie...

Product