Vlaglijn 18 jaar 10 meter

Leeftijd vlaggenlijn 18 jaar van 10 meter lang en bedrukt aan 1 kant. De voorkant van de vlaggenlijn is normaal bedrukt en de achterkant in spiegelbeeld. Hierdoor schijnt de vlaggenlijn niet door. Kleurrijke vlaggenlijn met ballonnen erop. Deze vlaggenlijn 18 jaar is geschikt voor binnen of buiten gebruik. Aan 1 vlaggenlijn 18 jaar zitten 15 vlaggetjes. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken. Het formaat van een vlaggetje is ongeveer 30 cm hoog en op het breedste punt 20 cm breed.

€ 2.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Stofzuigerzakken Electrolux ACX6317 (hepafilter H12, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Electrolux ACX6317 (hepafilter H12, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Parker IM vulpen fijn, zwart GT

Uiterst professioneel en betrouwbaar. De Parker IM, de ideale partner met onbegrensde mogelijkheden is zowel aantrekkelijk, gepolijst en gerenommeerd. Met een duurzame punt in roestvrij staal en afwerkingen die verwijzen naar de rijke traditie van Parker,zorgt elk geraffineerd detail voor een betrouwbare schrijfervaring. Kleur inkt: blauw.
in giftbox, fijne punt, zwart GT

€ 31.74

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Safescan geldtelweegschaal 6185

Telt munten, muntrollen, zakjes met munten, biljetten, bundels biljetten, cheques, geldwaardes van betaalkaarten, enz. 12 valuta voorgeïnstalleerd, uit te breiden naar max. 60 valuta Telt een volledige kassalade in 2 minuten Numeriek toetsenbord met handige sneltoetsen Ook geschikt voor controle van de nieuwe Euro biljetten Compatibel met de Safescan TP-230 thermische bonprinter Werkt met de oplaadbare batterij LB-205 Garantie: 3 jaar

€ 359.02

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aurora cursusblok, ft 16,5 x 21 cm, 75 vel, 2 gaatsperforatie, commercieel geruit

Voor ft 16,5 x 21 cm (schriftformaat). Blok van 75 vel. 2-gaatsperforatie. Cover in 4 verschillende designs.

€ 1.34

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ferplast Vogelkooistandaard F 71 Bruin

Ferplast Vogelkooistandaard F 71 Bruin direct bestellen in onze webshop! Plaats een vogelkooi altijd op een goed passende standaard, zodat deze een goede en stabiele ondergrond heeft. Een hangende vogelkooi geeft de vogel(s) veel stress, zet de kooi daarom bij voorkeur op een standaard.. Alle Ferplast voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 41.99

Klik hier voor meer informatie...

Product