15 meter lint voor 18 jarige

Markeerlint van 15 meter met de cijfer 18 erop. Markeerlint 18 jaar is 15 cm breed. Het markeerlint 18 jaar is erg leuk op verjaardagen of feestjes. Voor andere 18 jaar decoratie bekijkt u onze webshop.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Dataflex Viewmaster dubbele monitorarm 582

Deze dubbele monitor arm, de Viewmaster lijn van Dataflex,, de 582 is een ideale oplossing om ruimte te besparen, ergonomisch te werken, voor 1 of 2 monitors.De zilveren kleur, de hoogte en diepteverstelling, de keurige mogelijkheid om je kabels weg te werken en makkelijk om bijvoorbeeld tegenover elkaar te zitten om twee werkplekken te maken, maar ook makkelijk om voor 1 persoon te werken met dubbele monitors.

€ 379.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Superstar schmink okergeel 16 gram

Superstar schmink okergeel 16 gram. Deze superstar schmink okergeel is te gebruiken op gezicht en op lichaam. De schmink is te gebruiken als een waterverf, deze is dus makkelijke afwasbaar en geschikt voor kinderen. Superstar schminken zijn onderling te vermengen. Het beste resultaat krijgt men door dunne laagjes over elkaar heen aan te brengen. De inhoud van het potje is 16 gram. De kleur okergeel is ook goed te gebruiken als basis voor een tijger.

€ 4.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FAG Vierpuntslager QJ212 MPA Buitendiameter 110 mm Toerental 6300 omw min Gewicht 964 g

Vierpuntslagers behoren tot de eenrijige hoekcontactkogellagers en hebben daardoor in axiale richting duidelijk minder bouwruimte nodig dan tweerijige uitvoeringen. De lagers bestaan uit mas...

€ 149.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Suck UK Cookie Stempel Personaliseerbaar

Maak de lekkerste koekjes met deze personaliseerbare Cookie Stempel van Suck UK.

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Omnia Fauna glas

Omnia Fauna glas Een pothouder Omnia met glazen pot voor voer of water. Eenvoudig te vullen. De fles kunt u ophangen of gewoon neerzetten. Voor bijvoorbeeld in volieres. De gaatjes in het onderste gedeelte kunt u gebruiken om een verwarmer in te stek...

€ 7.59

Klik hier voor meer informatie...

Product