Cartoon mok Hoera 60 jaar!

Grappige Cartoon mok met opdruk: Hoera 60 jaar! Mok met spetterende kleuren en grappige teksten. Leuk om als kado te geven! Inhoud: circa 300 ml.

€ 6.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Velda Ice Preventer IJsvrijhouder met luchtpijpje

Deze Velda Ice Preventer is een zeer eenvoudige ijsvrijhouder. Deze ijsvrijhouder is zeer doeltreffend en bestaat uit een tempex drijver welke is voorzien van een kunststof luchtpijpje. Op deze manier blijft het vijverwater in contact met de buitenlucht en voorkomt het ijsvorming op uw wateroppervlakte.

€ 9.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wrist Wraps Neoprene M Double You

Wrist Wraps Neoprene M Double You Wrist Wraps Neoprene ondersteunen de pols bij zware inspanning. De polsbandage zorgt voor meer controle en beperkt de kans op blessures. De wraps zijn gemaakt van neopreen wat zorgt voor extra comfort. Kenmerken M Double You Wrist Wraps Neoprene - Ondersteunt het polsgewricht - 100% elastisch - Voorkomt doorzwikken pols

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lexmark Tonercartridge magenta return program 20000 pagina's C792X1MG

Geschikt voor: C 792 E,C 792 DE,C 790 Series,C 792 DHE,C 792 DTE

€ 509.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch BSA2313 05 Accessoires

Stofzuigerzakken voor de Bosch BSA2313/05 Accessoires (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 30.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stanno Riva Poly Jack

Het design van de Riva collectie is gebaseerd op een tegenstelling. Het bevat twee elementen: de ronde vormen van retro en de hoekige lijnen van moderniteit. Het levert eigentijdse, tweekleurige items op met een klassieke uitstraling.

Dit trainingsjack, gemaakt van 100% polyester, is perfect geschikt om te dragen tijdens je sportactiviteiten. De elastische mesh panels onder de armen geven je de ruimte om te bewegen en maken het jack licht en luchtig. Langs de zoom loopt een smal, elastisch bandje dat het jack op de plaats houdt bij sportieve activiteiten. Ook met rib-materiaal in de kraag en manchetten. Aan de voorzijde twee steekzakken met rits.

- Materiaal: 100% Polyester
- Twee steekzakken met rits
- Kraag en manchetten van elastisch rib-materiaal

€ 22.50

Klik hier voor meer informatie...

Product