Rozet kleurrijk 65 jaar

Rozet ballon 65 jaar. Rozet 65 jaar. Makkelijk te bevestigen aan kleding. Materiaal: stof.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

ATS Temperament Silver 20 inch

De ATS Temperament Silver 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 270.93

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pentair Triton TR 60 Zandfilter

Deze Pentair Triton Zandfilter is gemaakt van zeer hoogwaardig polyester. Deze zandfiler is uitgevoerd met een 6-wegklep, automatische ontluchting, transparante deksel, drukmeter en aflaatventiel. Wij adviseren om grof zand of grind te gebruiken, voor een maximale doorstroming ook bij backwash. De behuizing heeft een garantie van 10 jaar! Wordt exclusief zand/grind geleverd.

  • Maximale flow 14.000 L/u
  • Klep aansluiting 1½”
  • Afmeting Ø61 cm
  • Grind/zand 40/108 Kg
  • Kiezel 3-5mm
  • Zand 0,4 - 0,8mm

€ 749.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

CKS Women T shirt Nambre voor dames Zwart

'Life begins outside your comfort zone. De collectie van CKS is er voor de stadsvrouw die durft te mix en matchen. Die niet op safe speelt maar gaat voor unieke prints en een flinke dosis kleur. En zo elke dag haar eigen, unieke look creëert. Inspiratie vindt ze overal. Met een collectie die de perfecte match is tussen tijdloze casual en de trends van het moment. Met comfy stoffen, vrouwelijke stuks, one of a kind eyecatchers, sterke grafische prints en speelse kleuren. Net dat tikkeltje anders en met originele details die instant happiness doen opborrelen op elk moment van de dag. CKS is het uitverkoren merk voor city women met een grote lust for life die altijd streven naar de perfecte totale look.

€ 59.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stanley Veldvles 230 ml RVS 10 00837 045 Taschenflasche 230 ml

De Stanley zakfles van roestvrij staal beschikt over 230 ml inhoud. De sluiting is beveiligd en gaat dus niet verloren. De groene lak in hamerslag-design benadrukt de robuustheid van de fles.

€ 25.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Uitlaat Minarelli horizontaal Silex 4 Takt

Een Silex A-kwaliteit vervangingsuitlaat voor de Minarelli horizontaal 4-takt motor!

Eigenschappen Silex Minarelli horizontaal 4-takt uitlaat

● Origineel model ● Originele rijeigenschappen ● Uitstekende pasvorm ● A-kwaliteit ● Voor snor en brom model ● E-pass (goedkeuring) ● Scherp geprijsd

origineel of vervangingsuitlaat?

Een uitlaat is een slijtagedeel dat na verloop van tijd aan vervanging toe zal zijn. Deze Silex uitlaat is één van de weinige vervangingsuitlaten voor de Minarelli horizontaal 4-takt scooter. De originele Minarelli horizontaal 4-takt uitlaat is duur en dat maakt de Silex uitlaat aantrekkelijk omdat deze prijs-kwaliteit zeer goed is! LET OP! Gratis verzending op dit artikel. Twijfelt u of deze uitlaat op uw scooter past? Bekijk hieronder ''past op'' Hieronder ziet u een montage video. Mocht u nog vragen hebben over de montage neem dan contact op met de montage hulplijn. De monteurs staan voor u klaar!

€ 65.18

Klik hier voor meer informatie...

Product