10 jaar versiering ballonnen 30cm

8 stuks gekleurde ballonnen met opdruk, 10. Formaat ballonnen: 30 cm. Meer leeftijd versiering van 10 jaar kunt u ook in deze feestartikelen winkel bestellen.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Axial Yeti Score brushless trophy truck RTR

De Yeti Score Trophy Truck is de auto waar Axial al een zeer geruime tijd aan het bouwen is geweest. Ze hebben namelijk altijd al een op zichzelf staande Trophy Truck op de markt willen zetten. Ze hebben echter lang gezocht naar het juiste platform. Na veel ontwikkelingen hebben ze nu het juiste platform op ware schaal nagebootst weten te realiseren, wat heeft geresulteerd een deze prachtige Axial Yeti Score brushless Trophy Truck! Deze rc auto is voorzien van een volledig onafhakelijke wielophanging wat zorgt voor de meest realistische offroad ervaring.

De 3150KV borstelloze motor geeft de Axial Yeti Score brute kracht!

De Axial Yeti Score Trophy Truck wordt aangedreven door een 4-polige 3150KV brushless electro motor welke beschikt over een hoog koppel en de perfecte snelheid voor dit racemonster. Het lange ontwerp van de motor zorgt voor enorm veel vermogen, vooral bij het gebruik van een 3S (11,1V) lipo accu. De motor is net als alle andere electronische componenten op deze auto waterproof. Scheuren door velden of bossen is dus geen enkel probleem voor de Axial Yeti Score, zelfs niet als het regent of sneeuwt!

Verstelbare aluminium schokbrekers

De zuigers van de KING SHOCK schokbrekers zijn met uiterste precisie machinaal geproduceert en afgewerkt. Dit zorgt voor de allerbeste prestaties qua wegligging. Het afstellen van de schokbrekers gaat zeer eenvoudig doormiddel van schroefdraad. Hierdoor kun je deze ten aller tijden op de gewenste manier verstellen zonder dat er gereedschap bij benodigd is.

2.2/3.0 BFGoodrich baja T/A KR2 banden (SB40 compound)

Bij het echte Trophy Truck op ware schaal zijn de BFGoorich baja T/A KR2 de verplichte banden waarop gereden moet worden. Met deze banden zijn de nodige kampioenschappen binnengehaald. Deze banden zijn ook op deze schaal 1 op 10 Axial Yeti Score auto terug te vinden. Hierdoor beschikt de auto niet alleen over een fantastische wegligging maar ziet deze er ook nog eens erg realistisch uit!

De Axial Yeti Score is voorzien van een AR60 OCP as en en 4-linked vaste achteras

De AR60 OCP assen zijn gemaakt van ultra sterk composiet materiaal. Dit materiaal heeft een laag flex gehalte maar is niet zo broost als glas gevuld nylon. De combinatie van de assen met het 4-link veersysteem zorgt voor een optimale wegligging en zal deze auto rijden als het 1 op 1 model.

Dual slipkoppeling

De Axial Yeti Score is voorzien van een dubbele slipkoppeling. Aan iedere kant van het tandwiel bevindt zich een slipper pad, waardoor de kracht op de juiste manier gereduceerd zal worden. Het voordeel hiervan is dat de aandrijflijn en tandwielen gespaard zullen worden en dus langer mee zullen gaan voordat deze aan vervanging toe zijn.

Het handige accu compartiment van de Axial Yeti Score

Een accu verwisselen was nog nooit zo eenvoudig! Door het verwijderen van twee bodyclips is heel de body omhoog te kantelen waardoor je direct bij de accu kan. Het accu compartiment is geheel naar wens af te stellen op de accu's die je in je bezit hebt. De accu zal op deze manier altijd goed opgesloten zitten zodat deze geen onnodige klappen op hoeft te vangen.

Tactic TTX300 SLT zender

Bij de Axial Yeti Score Trophy Truck wordt een 3-kanaals 2,4GHz Tactic TTX300 zender meegeleverd. Deze zender biedt een breed scala aan mogelijkheden, aangezien het mogelijk is om verschillende factoren aan te sturen zoals bijvoorbeeld verlichting en lieren. Deze zender is storingsvrij en zorgt voor een gigantisch zendbereik.

Specificaties van de Axial Yeti Score

- Hoogte: 210mm
- Lengte: 583mm
- Breedte: 305mm
- Gewicht: 3kg
- Bodem vrijheid: 43mm
- Motor: 3150KV 4-pole brushless motor
- ESC: Vanguard AE-3 waterproof regelaar (max. 3S lipo)
- Servo's: Tactic TSX45 metal geared
- Zender: 2,4GHz Tactic TTX 300 SLT

Benodigdheden voor de Axial Yeti Score

- Accu (max. 3S 11,1V lipo)
- Lader
- AA batterijen

€ 555.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Roze confetti 600 gram

Luxe, roze confetti. Deze confetti is brandvertragend. Inhoud: 600 gram.

€ 6.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

85e verjaardag cadeau beker mok 300 ml

Verjaardag ballonnen mok / beker 85 jaar. Deze leeftijd mok 85 jaar heeft een inhoud van c.a. 300 ml. De beker is magnetron en vaatwasmachine bestendig. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: 8,2 cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Xd Series By Kmc Wheels Xd820 Grenade (XD8207) Satin black 22 inch

De Xd Series By Kmc Wheels Xd820 Grenade (XD8207) Satin black 22 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 529.05

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Starmix GS 1232 HMT (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Starmix GS 1232 HMT (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 5 stuk(s) )

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Product