Kleurige rozet 16 jaar

Rozet 16 jaar. Makkelijk te bevestigen aan kleding. Materiaal: stof. De rozet wordt geleverd in assorti kleuren.

€ 2.25

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Kunststof kerstballen rood wit 3 stuks 8 cm

Kerstballen mix met rode ballen 3 stuks. 1 x rood glitter en 2 x rood met witte strepen. Formaat: 8 cm. Materiaal: plastic.

€ 3.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Schesir Kat Bouillon 70 g Tonijn Dorade Blik Kattenvoer

Schesir Kat Bouillon 70 g Tonijn&Dorade Blik - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Schesir is gemaakt van ingredienten die 100 % natuurlijk zijn. Zo bevatten het geen kunstmatige kleur,- geur en smaakstoffen. Gewoon puur natuur en van dezelfde kwaliteit als dat wat wij eten. Alle ingredienten zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde bereid; gestoomd en met de hand. Een heerlijk geniet en verwen moment voor jouw kat.. Alle Schesir voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 0.82

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Transparant confetti kanon wit 40 cm

Uit deze transparante confetti shooter komt witte confetti met witte sterretjes. Het confetti kanon schiet door de onderkant te draaien en heeft een lengte van 40 cm.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Confetti geel biolosch oplosbaar

Bio confetti oplosbaar geel. De Bio-Confetti is biologisch afbreekbaar en lost volledig op in water hierdoor zal de Bio-Confetti geen afval achterlaten op straat. De Bio-Confetti is toegestaan in openbare ruimtes en evenementen. Inhoud: 4 x 200 gram.

€ 7.96

Klik hier voor meer informatie...

Product