75 Jaar slingers gekleurd

Papieren slinger 75 jaar. Gekleurde papieren slinger 75 jaar van ongeveer 6 meter lang.

€ 2.70

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Vonyx Alles in 1 Pro Disco Stand

Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand. Dé oplossing voor elke DJ die snel en eenvoudig zijn apparatuur wil kunnen neerzetten. De Vonyx Pro Disco Stand bestaat uit twee horizontale vakken van twee dwarsliggers voor het plaatsen van apparatuur. Op de bovenste twee dwarsliggers is voldoende plaats voor een mengpaneel en afspeelapparatuur zoals bijv. een DJ console, CD-spelers etc. Op de onderste twee dwarsliggers is plaats voor versterkers, equalizer etc. Het geheel is belastbaar tot maximaal 50kg wat voldoende is voor elke DJ setup.

Om je DJ setup helemaal af te maken heb je natuurlijk ook licht nodig. Ook daar is aan gedacht want de Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand is voorzien van een speciale in hoogte verstelbare balk waar je je lichteffecten aan op kunt hangen. Over een breedte van 260cm heb je voldoende ruimte voor je lichteffecten. De balk is belastbaar tot een gewicht van 40kg. Voldoende voor een complete lichtshow dus. De hoogte van de balk is instelbaar van 210 - 240cm, hoog genoeg om je lichteffecten boven je publiek uit te laten komen.

De gehele stand wordt als bouwpakket geleverd en is op locatie snel en eenvoudig op te zetten. Ook het demonteren van de stand is snel en eenvoudig te doen zodat je na je optreden snel weer in kunt pakken en naar huis kunt. Hiermee is de Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand dé ideale oplossing voor zowel de beginnende als gevorderde DJ. Ook voor vaste installatie in een club- of buurthuis, kantine, etc. is de Vonyx Alles-in-1 Pro Disco Stand de juiste en meest ideale oplossing.

Kenmerken

Mobiele alles-in 1 pro disco stand. Bovenste dwarsliggers geschikt voor DJ-apparatuur. Onderste dwarsliggers geschikt voor versterkers, verlichting controllers ent.. In hoogte verstelbare balk voor lichteffecten. Stevige en solide stalen constructie. Eenvoudig in elkaar te zetten en te demonteren. Geleverd als bouwpakket incl. bevestigingsmateriaal.

Specificaties

Maximale belasting balk 40kg. Maximale belasting stand 50kg. Breedte balk 260cm. Hoogte balk 210 - 240cm.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 140 x 47 x 100cm. Gewicht: 15.2kg.

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kerst zilveren glitter folieslinger Mystic Christmas 270 cm

Kerst zilveren glitter folieslinger 270 cm uit de Mystic Christmas serie. Zilveren glitter folieslinger kerstboomversiering met een lengte van 270 cm. Zoek voor bijpassende producten op de zoekterm Mystic Christmas in onze webshop.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT GESA3845F28 Klauwkoppeling Boordiameter 28 mm Buitendiameter 80 mm Type 38 45

De essentiële eigenschap van de TRASCO-ES koppeling is de zeer nauwkeurige en spelingsvrije overdracht van de draaibeweging waarbij positieafwijking en trillingen worden gecompenseerd. ...

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 0030957 Datakabel UNITRONIC FD CP (TP) PLUS 3 x 2 x 1 mm² Grijs 100 m

Door UL/CSA goedgekeurde, superflexibele en per paar bekabelde datakabel met koperen afschermvlechtwerk en PUR-buitenmantel voor gebruik bij geleiderkettingen. Ideaal voor exportgerichte mac...

€ 629.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Michelin Sierdoppen Fabienne R14 Zwart (mat) 4 stuks

Met geïntegreerde reflector voor extra veiligheid! 's Nachts en in de donkere jaargetijden is een betere visuele waarneming van andere voertuigen een extra veiligheidsfactor. Het NVS, d...

€ 29.49

Klik hier voor meer informatie...

Product