Confetti 70 in alle kleuren

Gekleurde confetti 70 jaar. Het gewicht van dit zakje 70 confetti is ongeveer 15 gram. Deze 70 jaar feestconfetti mag niet ontbreken op een 70 jaar feest. Naast confetti 70 verkopen wij ook andere 70 feestartikelen.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Hubsan X4 lipo accu

Lipo accu voor de Hubsan X4 mini quadcopter.

Hubsan X4 lipo accu kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende onderdelen van Hubsan zoals de Hubsan X4 lipo accu. TopRC heeft een groot assortiment Hubsan onderdelen, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC heeft een snelle levering; bestel je vóór 12:00 dan kun je vanavond aan de slag met een van onze onderdelen. Verder houdt TopRC iedere maandag en vrijdag koopavond. Op zoek naar een ander onderdeel dan de H107-A05 van Hubsan? Bestel je onderdelen bij TopRC.

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Busch Jaeger luidsprekercontactdoos met inzetplaat brons

Busch-Jaeger luidsprekercontactdoos met inzetplaat brons

€ 26.61

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

GACIA Installatieautomaat 1B04 1p B4 10kA

GACIA M80/PB8H-1B04 inst. 1p B4 10kA

- 1 polig
- Karakteristiek B
- Nominaalstroom 4A
- Kortsluitvastheid 10KA
- Modulen 1
- Breedte 18mm
- Conform IEC/EN60898-1
- koppelbaar met hulpcontacten

€ 11.91

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ Tiger E 7R Movinghead

BeamZ Professional Tiger E 7R Movinghead

Met de BeamZ Professional Tiger 7R movinghead zet BeamZ wederom een schitterend topproduct in de markt. Met een gasontladingslamp van 230W is een gigantische lichtoutput gegarandeerd waardoor de Tiger 7R zich prima leent voor de grotere lichtshows in hallen en concertzalen. De Tiger 7R wordt aangestuurd door 16 DMX kanalen en heeft daardoor alles in zich om een schitterende lichtshow neer te zetten.

Mogelijkheden

De Tiger E 7R is voorzien van vele mogelijkheden om zo een afwisselende lichtshow te kunnen creëren. Uiteraard is de kop beweegbaar zodat de lichtstraal vrijwel overal kan komen, geen enkel lichteffect een groter bereik dan een movinghead. In de kop van de Tiger 7R bevindt zich een gobowiel met 17 gobo's (+ open) en gobo shake effect. Voor de benodigde kleur is een kleurenwiel met 14 kleuren (+ wit) aanwezig waarbij het mogelijk is om het kleurenwiel te laten draaien voor een rainbow effect. Voor het regelen van de lichtoutput is een mechanische dimmer aanwezig. De Tiger 7R is voorzien van een mechanische shutter die tevens zorgt voor het stroboscoop effect. Voor het scherpstellen van de lichtstraal is een gemotoriseerde focus aanwezig en voor extra effect is een 16-facet prisma aanwezig met de mogelijkheid voor rotatie.

Instellingen

Om de Tiger 7R naar wens in te stellen is een kleuren LCD display aanwezig met daarnaast een draai- drukknop. Instellingen waaronder de besturingsmode, startadres, programma, taal, pan of tilt invert, status, etc. kunnen met behulp van dit display en de draai- drukknop eenvoudig gedaan worden zodat de movinghead snel in gebruik kan worden genomen. De intuïtieve menustructuur zorgt ervoor dat hier geen speciale diepgaande kennis voor nodig is.

Aansluiten en installeren

Voor het aansluiten en installeren van de Tiger 7R worden 2 Omega quick lock klemmen meegeleverd. Deze klemmen kunnen eenvoudig onderop de Tiger 7R vastgezet worden. Aan deze Omega quick lock klemmen kan een trussklem of haak bevestigd worden om de movinghead aan bijvoorbeeld een truss op te kunnen hangen. Voor de stoormvoorziening wordt een powercon stroomkabel meegeleverd evenals een DMX kabel (3-polig XLR).


Kenmerken Inclusief 230W 7R Hogedruk gasontladingslamp. Gobowiel met 17 Gobo's + open. Kleurenwiel met 14 Kleuren + open. Gobo shake effect. Frost effect lens. Roterend 16 facet prisma. Gemotoriseerde focus. Mechanische shutter en instelbaar strobe effect. Mechanische dimmer. DMX en Stand-alone mode. Master/Slave functie. Automatisch pan/tilt correctie. Reset functie. Controle paneel met LCD display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Omega quick lock klem ingebrepen (2x). DMX-kabel meegeleverd. Voedingskabel met powerconnector meegeleverd.
Specificaties Vermogen: 350W. Beweging Pan: 540°. Beweging Tilt: 270°. Stralingshoek: 4°. Lichtintensiteit: 500.000 lux @ 1m. Kleurtemperatuur: 8000K. Stroboscoop snelheid: 0.8 - 11 fps. Aantal DMX kalalen: 16. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 330 x 395 x 460mm. Gewicht: 16.6kg.

€ 849.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC8135 01 (hepafilter, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC8135/01 (hepafilter, origineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product