Verjaardags rotorspiralen 80 jaar

3 stuks rotorspiralen 80 jaar in vrolijke kleuren. Lengte rotospiralen: 100 cm. Materiaal rotorspiralen: folie/papier. 80 jaar feest versiering hebben wij in zeer veel varianten.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Rock en roll rok rood

Rock en roll rok rood. Deze rock en roll rok is in de kleur rood met zwarte stippen. Deze rode rock en roll rok wordt inclusief bijpassend rood sjaaltje geleverd en zonder petticoat. De rok kan in 3 maten worden gesteld door middel van 3 knoopjes. De verstelbare maten zijn S, M en L. Voor bijpassende rock en roll artikelen kunt u ook terecht in deze shop.

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DUB PUSH (S109) BLK MIL 22 inch

De DUB PUSH (S109) BLK MIL 22 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 555.68

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Airsoft 3 uur

Als je denkt dat paintball al een uitdaging is, dan moet je Airsoft ook echt een keer proberen!

€ 2.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Germania Profi Opbergkast Small Beuken

De degelijke Opbergkast Profi Small is een aanwinst voor in je werkkamer. De opbergkast kan gebruikt worden om mappen, papieren en bureauaccessoires netjes op te bergen. Deze opbergkast hoort bij de Profi Small werkkamerserie van het Duitse meubelmerk Germania. De Opbergkast Profi Small is voorzien van twee deuren en twee legplanken. De deuren kunnen bovendien op slot gedaan worden zodat je spullen altijd veilig zijn. De Opbergkast Profi Small is van goede kwaliteit en heeft zelfs ABS randen die een langere levensduur garanderen. De robuuste handgrepen en kleine pootjes maken het model compleet.

€ 229.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Power analyzer Janitza UMG 508 5221001 Kalibratie conform ISO

De netanalysator UMG 508 is het multitalent voor de inbouw in frontpanelen. Het apparaat beschikt over een grafisch kleurenscherm met een intuïtieve geleiding van gebruikers. Zijn uitge...

€ 1672.22

Klik hier voor meer informatie...

Product