Versiering 2 jaar feest spiralen 3x

3 stuks rotorspiralen 2 jaar in vrolijke kleuren. Lengte rotorspiralen: 100 cm. Materiaal rotorspiralen: folie/papier. 2 jaar feest versiering hebben wij in zeer veel varianten.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Differential locker (2) (TRX 7381)

Differential locker (2) (TRX-7381)

€ 4.25

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Breedbandluidspreker 8 cm Geluidsontwikkeling 94 dB 8 Ω Inhoud 1 stuks

Waterbestendige 8 cm (3,3 inch)-breedbandluidspreker met transparant kunststof membraan en rubberen afdichtring. Kan een extreem hoog geluidsniveau produceren. Geoptimaliseerd voor het weerg...

€ 13.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dynamite 1650Kv 6 Pole Brushless Marine Motor, 40x82mm

Dynamite 1650Kv 6-Pole Brushless Marine Motor, 40x82mm.

€ 149.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Novus nietmachine E 25 blauw

Handige nietmachine met geïntegreerde kunststof ontnieter. Voor nietjes 24/6 en 26/6. Capaciteit: 25 blad. Inlegdiepte 53 mm.

€ 8.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ BWA418 waterdichte Aluminium LED PAR voor buitengebruik

BeamZ BWA418 waterdichte LED PAR voor buiten

De BeamZ BWA418 is een waterdichte (IP65) aluminium LED PAR met 18 LED's die perfect te gebruiken is voor toepassingen buiten. Hierbij valt aan vanalles te denken zoals het uitlichten van gebouwen of panden, sfeerlicht bij de ingang van een horeca gelegenheid, uitlichten van bomen of struiken in een tuin en noem maar op. Door de apart verkrijgbare IP65 waterdichte stroomkabels en DMX kabels kan een compleet waterdicht lichtsysteem gebouwd worden welke permanent buiten gebruikt kan worden.

Hoge lichtintensiteit

Door de 18 LED's met een vermogen van 12W per LED wordt een enorme lichtintensiteit verkregen. Om maximaal gebruik te kunnen maken van elke LED heeft elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit in zich (RGBW). Door deze kleuren te mengen kunnen andere kleuren gemaakt worden zoals geel en paars en door de toevoeging van wit is het mogelijk om pastelkleuren te maken. Door de ingebouwde dimmer is het mogelijk om de lichtintensiteit naar wens aan te passen.

Bediening

Voor het bedienen (op afstand) van de BWA418 zijn meerdere opties. Zo is het mogelijk om via een apart verkrijgbare DMX controller op afstand de controle over de lamp te nemen. Eventueel kunnen op deze manier meerdere spots met elkaar verbonden worden waarbij het mogelijk is om alle spots hetzelfde te laten doen. Een andere mogelijkheid is om elke spot apart te bedienen of om groepen te maken die allemaal vanaf de controller te bedienen zijn. Met de meegeleverde afstandsbediening kan eenvoudig een kleur gekozen worden of een effect. De BWA418 doet vervolgens de rest. Voor de gebruiker die er verder geen omkijken naar wil hebben zijn er enkele programma's voorgeprogrammeerd waarmee de BWA418 volledig automatisch werkt. Een andere optie is geluidsbesturing waarbij de spot reageert op muziek / geluid.

Instellingen

Voor het instellen van de BWA418 LED PAR kan gebruik worden gemaakt van het ingebouwde display en de vier toetsen. De overzichtelijke menu structuur zorgt ervoor dat de spot snel is ingesteld en klaar is voor gebruik.

Kenmerken

18x LED's van 12W per LED. RGBW Kleurenmix. Verschillende vooraf ingestelde kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. 0 - 100% Elektronische dimmer. Afstandsbediening meegeleverd. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. Auto mode met regelbare snelheid. Geluidsbesturing. DMX in-/uitgang via 3-pin XLR. Controlepaneel met LED-display. Aluminium behuizing. Dubbele beugels voor universele montage. Waterbestendig IP65 voor buitengebruik. Waterdichte connectoren.

Specificaties

Stralingshoek: 23°. Field angle: 40°. Aantal kleuren per LED: 4. Kleuren: Rood, Groen, Blauw, Wit
Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. 2, 3, 4, 5 of 9 DMX kanalen. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 165W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 265 x 280 x 220mm. Gewicht: 4.85kg.

€ 289.00

Klik hier voor meer informatie...

Product