Feest kaarsjes 3 jaar

Kaarsje in de vorm van het getal 3. Kaarsjes voor bijvoorbeeld in de verjaardagstaart. Afmeting kaarsjes: 3.5 x 8 cm.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Guess top Alicia tank pink champagne

Guess top - Alicia tank - pink champagne T-shirts uit de Guess Dames Merkkleding collectie. Kenmerken Dames Guess top - Alicia tank - pink champagne kledingstuk: W22R29Z0DQ0-419 : Roze

€ 30.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DJI Matrice 600

De DJI Matrice 600 ook wel M600 genoemd is het nieuwste professionele platform voor het maken van opnames vanuit de lucht. Deze drone bevat de beste technologieën van dit moment zoals een A3 flight controller, Lightbridge 2 en een Intelligent battery management systeem. Dit zorgt voor maximale prestaties van de drone.

Makkelijk in gebruik en veelzijdig

De DJI Matrice 600 is erg gebruiksvriendelijk. Doordat deze modulair is opgebouwd is deze zeer gemakkelijk te installeren en is deze binnen enkele minuten klaar voor gebruik. Een groot voordeel van deze drone is dat alle DJI Zenmuse camera's en gimbals compatibel zijn tot een maximaal gewicht van maar liefst 6kg! Het complete aandrijfsysteem van de Matrice 600 is stofdicht uitgevoerd, wat het onderhoud hiervan vereenvoudigd. Daarnaast worden de motoren actief gekoeld waardoor deze ook tijdens een lange vlucht een betrouwbare werking blijven behouden.

Smart Flight safety

De DJI Matrice 600 maakt gebruik van sinus vormige intelligent ESC's welke ervoor zorgen dat de drone beschikt over veilige en uiterst nauwkeurige vliegprestaties. De A3 flightcontroller zorgt ervoor dat parameters automatisch aangepast worden aan de hand van het gewicht van de camera die onder de drone hangt, maar tevens zorgt deze ervoor dat je de drone nog steeds veilig kunt landen op het moment dat één van de motoren uit zou vallen. De A3 flightcontroller kan eventueel uitgebreid worden met twee GNSS en IMU units, namelijk met de A3 Pro of D-RTK GNSS. Dit zal zorgen voor nog meer nauwkeurigheid.

Wat is A3 Pro?

De A3 Pro vergelijkt de data van drie verschillende units en past deze real-time aan. Hierdoor zal de DJI Matrice 600 beschikken over de meest nauwkeurige vliegprestaties.

Wat is D-RTK GNSS?

De A3 GNSS flichtcontroller kan uitgebreid worden met een centimeter-level accuracy door het gebruik van dubbele antennes. Hierdoor zal de positionering accurater zijn dan bij het gebruik van een compass sensor. Tevens voorkomen de dubbele antennes een magnetische storing door metalen constructies.

Extreme vliegtijd en reikwijdte

De DJI Matrice bevat zes kleine DJI Intelligent Batteries welke via een optioneel batterij management systeem met één druk op de knop allemaal tegelijk ingeschakeld kunnen worden. Hierdoor zal de drone een vliegtijd hebben van maximaal 35 minuten met de standaard TB47 accu's. Met de optionele TB48S accu's zal de vliegtijd zelfs tot 40 minuten zijn! Alle zes batterijen worden afzonderlijk door het systeem in de gaten gehouden worden op eventuele storingen. Tevens is het hierdoor mogelijk om de data van iedere batterij real-time af te lezen tijdens de vlucht op een smartphone of tablet via de DJI GO app. Het voordeel van de zes kleine batterijen is dat het pakket gemakkelijk te vervoeren is, maar dat je toch de mogelijkheid hebt om een ruime vliegtijd te creëren. De reikwijdte is net als de vliegtijd gigantisch met dank aan de Lightbridge 2 technologie, namelijk tot 5km! Tevens zorgt de Lightbridge 2 technologie voor een Ultra-Low Latency HD beeld overdracht. Dit houdt in dat je FPV beeld hebt op HD formaat met geringe vertraging.

Professionele HD transmissie

De Lightbridge 2 technologie is ontworpen voor professionele beeldoverdracht. Hierdoor is het mogelijk om op zeer hoge kwaliteit beelden uit te zenden of om zelfs live te streamen. Het beeld zal niet alleen hoog van kwaliteit zijn, maar behoudt ook een hoge framerate. De maximale kwaliteit waarmee uitgezonden kan worden is 1080P (FullHD, 60FPS), al heb je eventueel ook de mogelijkheid om te kiezen voor een resolutie van 720P (59.94FPS) of 1080I (50FPS). Qua aansluiting zijn er meerdere mogelijkheden, namelijk: USB, Mini HDMI en 3G-SDI.

DJI GO app en DJI Assistent 2

De DJI Matrice ondersteund de DJI GO app, welke gratis te downloaden is. Met gebruik van de DJI GO app kun je alle belangrijke data aflezen op een smartphone of tablet. Tevens is het mogelijk om een scala aan camera instellingen aan te passen en kunnen de beelden live bekenen worden. DJI Assistent 2 is software welke op een computer geïnstalleerd kan worden, en deze dient dan als groundstation. Via de software kunnen een legio aan instellingen aangepast worden en kunnen firmware updates uitgevoerd worden. De DJI Assistent 2 bevat ook een vliegsimulator, zodat je eerst kan oefenen op een computer voordat je daadwerkelijk de lucht in gaat met de DJI Matrice 600 drone.

Drone afmetingen

- 1668mm x 1518mm x 759mm (propellers, frame arms en GPS mount uitgeklapt)
- 640mm x 582mm x 623mm (frame arms en GPS-mount ingeklapt)

Pakket Afmetingen

- 620mm x 320mm x 505mm

Gewicht

- (met zes TB47S batterijen) 9,1kg
- (met zes TB48S batterijen) 9,6kg

Ondersteunde DJI Gimbals

- Zenmuse X3, Zenmuse X5-serie, Zenmuse XT, Ronin-MX, Zenmuse Z15 serie

Ondersteunde HD Gimbals

- Z15-A7, Z15-BMPCC, Z15-5D III, Z15-GH4

Lader

- A14-100P1A
- Voltage output: 26,3V
- Nominaal vermogen: 100W

Batterij (standaard)

- TB47S
- Capaciteit: 4500mAh
- Spanning: 22,2V
- Type LiPo: 6S
- Energie: 99,9Wh
- Netto gewicht: 595 gram

Batterij (optioneel)

- TB48S
- Capaciteit: 5700mah
- Spanning: 22,8V
- Type LiPo: 6S
- Energy: 129,96Wh
- Netto gewicht: 680gram

Prestaties drone

- Nauwkeurigheid: (P-modus met GPS), verticaal ± 0,5m, Horizontaal ± 1,5m
- Maximale pitch angle: 25 °
- Aanbevolen maximale windsnelheid: 8 m/s
- Maximale vlieghoogte boven zeeniveau: 2500m
- Maximum snelheid 18 m/s (zonder wind)
- Vliegtijd (met zes TB47S batterijen, geen laadvermogen): circa 35 min, met 6kg laadvermogen: circa 16min
- Vliegtijd (met zes TB48S batterijen, geen laadvermogen): circa 40 min, met 5,5kg laadvermogen: circa 18 min
- Flight Control System: A3

Zender

- Reikwijdte: FCC: 5km, CE: 3,5 km
- Video Output Port: HDMI, SDI, USB
- Houder voor smartphones en tablets
- Uitgangsvermogen 9W
- Ingebouwde batterij: 6000mAh, 2S LiPo
- Maximale tablet breedte: 170mm

Overige specs

- 6x Intelligent Flight Battery
- Maximaal gewicht: 15,1kg
- Motoren: DJI 6010
- Propellers: DJI 2170
- Intrekbaar landingsgestel

€ 5299.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Black Rhino Tanay Matt Black Graphite 20 inch

De Black Rhino Tanay Matt Black/Graphite 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 437.28

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 1314022 Stuurkabel ÖLFLEX® 415 CP 5 G 0.75 mm² Grijs 100 m

Deze afgeschermde uitvoering is overal daar aan te bevelen, waar elektrische of magnetische stoorvelden de signaaloverdracht kunnen beïnvloeden. De kabels zijn o.a. geschikt voor: geree...

€ 212.66

Klik hier voor meer informatie...

Product