30 Jarige rozet

Rozet 30 jaar. Makkelijk te bevestigen aan kleding. Materiaal: stof. Leuk voor uw verjaardag of jubileum.

€ 2.30

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Power Dynamics PDZM700 installatiemixer met 4 zones

De Power Dynamics PDZM700 is een zone mixer voor 4 zones waarbij het mogelijk is om voor elke zone apart de bron te selecteren. Zo is het dus mogelijk om in de ene ruimte naar bijv. de radio te luisteren terwijl in de andere ruimte genoten wordt van het geluid uit bijvoorbeeld een computer. Deze mogelijkheid is ideaal voor zalencentra, café's, restaurants etc. etc. Door de vele mogelijkheden is het mogelijk om de PDZM700 als centrale unit te gebruiken voor alle audio systemen.

De Power Dynamics PDZM700 is voorzien van 5 kanalen waarbij het mogelijk is om per kanaal meerdere audiobronnen aan te sluiten. Middels een simpele knop kan de gewenste bron geselecteerd worden en vervolgens kan de keuze gemaakt worden naar welke zone het betreffende kanaal gestuurd moet worden. Uiteraard is het mogelijk is om meerdere zones per kanaal te selecteren waarbij het volume per zone is in te stellen. Zo is een compleet audiosysteem te maken waarbij vrijwel alles mogelijk is. Het aansluiten van alle bronnen kan via de RCA aansluitingen op de achterzijde van de mixer. Tevens is de PDZM700 voorzien van 2 USB aansluitingen. Door deze USB aansluitingen kan de mixer eenvoudig met een computer of laptop verbonden worden waarbij de mixer wordt gezien als een geluidskaart. Op die manier kan de muziek vanuit een computer of laptop zeer eenvoudig via de mixer naar de gewenste zone gestuurd worden. Met 3 microfooningangen is er altijd voldoende ruimte om naast muziek ook zang of spraak naar een gewenste zone te sturen. Voor optimale geluidskwaliteit is 1 microfoonkanaal voorzien van een eigen equalizer voor fijnafstemming van de klank.

Om de zang, spraak of muziek welke via de PDZM700 hoorbaar te maken moet de mixer uiteraard worden aangesloten op een geluidssysteem. Hiervoor zijn 2 gebalanceerde stereo uitgangen aanwezig en 2 RCA uitgangen. Zo kan elk systeem, groot of klein, hoogvermogen of voor achtergrond, simpel en effectief met de mixer verbonden worden. Met de 3-bands equalizer die per kanaal aanwezig is kan de klank per kanaal naar wens worden ingesteld. Indien gewenst is het mogelijk om elk kanaal via de hoofdtelefoonuitgang voor te luisteren voor het klaarzetten van muziek.

Kenmerken

Ingangen: 11 stereo line bronnen (RCA) en 3 microfoon (6.3mm Jack). Uitgangen:
Master en zone 1: Gebalanceerd XLR. Zone 2 en zone 3: RCA. . Meerdere zones toewijsbaar per kanaal. Volume voor elke zone apart instelbaar. 2 ingebouwde USB audio interfaces. Voorluisteren per kanaal mogelijk. 6.3mm koptelefoon uitgang met CUE mix. 3-band EQ op elk kanaal. 19" Rack monteerbaar.

Specificaties

Frequentiebereik: 15Hz - 30kHz. THD: <0.05%. Equalizer: -30dB / +6dB. Signal to noise ratio: > 110dB. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 178 x 482 x 100mm (19"- 4HE). Gewicht: 3.8kg.

€ 299.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

EatSleepDoodle Kleurstiften Uitwasbaar Set van 10

Met de uitwasbare Kleurstiften van EatSleepDoodle is een streepje hier en daar geen enkel probleem.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Waterschoenen voor kinderen roze maat 33 34

Waterschoenen voor kinderen roze maat 33/34. Waterschoentjes voor kinderen in het klassieke sandaal model. Deze waterschoenen zijn officieel goedgekeurd voor kinderen om te dragen bij het afzwemmen. LET OP: De waterschoenen vallen ongeveer een maat groter.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LED kerstverlichtng gordijn 7.2 x 6 meter warmwit LED wit snoer koppelbaar

LED kerstverlichtng gordijn 7.2 x 6 meter warmwit LED wit snoer koppelbaar 342W 4320 Ledjes

De stringen worden op de hoofdkabel aangesloten

De hoofdkabels zijn ook te koppelen zodat je een lang gordijn van led licht kunt maken van 150cm hoog

Set bestaat uit:

- 72x LED string 600cm
- 3 hoofdkabels 240cm die is voorzien van ophanggaten
- 1 aansluitkabel inclusief stekker
- Door de ophang gaten in de hoofdkabel is deze kerst LED verlichting bijvoorbeeld makkelijk op op houten lat te schroeven en daarna op te hangen

 

LED kerstverlichtng gordijn 7.2 x 6 meter warmwit LED wit snoer koppelbaar

Technische specs : MLCS | 7.2x 6 m | 4320 LED | witte draad

  • Spanning230V
  • Wattage432 Watt
  • LED aantal15 p/string
  • KleurWit
  • IP rateIP44
  • Lengte600 cm
  • AansluitkabelBijgeleverd
  • Draad kleurWit
  • Nr. of strings72
  • DimbaarNee


- Duurzaam
- recyclebaar
- Energiezuing

Dit Gordijn heeft een afstand tussen stringen van 10 cm maar het het is  ook mogelijk om dit om de 20 of 30 cm te doen.

Door deze mogelijkheid wordt het gordijn 2 of 3 maal zo lang uitaard moeten er dan 3 of 6 extra hoofdkabels worden bijbesteld

 

 

 

€ 1884.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Borbet CW3 Silver 19 inch

De Borbet CW3 Silver 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 291.10

Klik hier voor meer informatie...

Product