60 jaar decoratie spiralen 3x

3 stuks rotorspiralen 60 jaar. Materiaal rotorspiralen: folie/papier. Formaat: 100 cm. 60 jaar feest versiering hebben wij in zeer veel varianten.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Moto Metal Mo988 (MO9883) Gloss black milled 20 inch

De Moto Metal Mo988 (MO9883) Gloss black milled 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 420.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Voordeelverpakking met 3 witte lampionnen 50 cm

Witte lampionnen 50 cm, 3 stuks. Deze witte bol lampionnen zijn gemaakt van papier en zijn ongeveer 50 cm. Voor een zeer leuk effect gebruik je deze lampionnen in combinatie met een LED lampje. In elke lampion zit een haakje waar je het LED lampje aan kunt hangen. De lampionnen zijn niet brandvertragend. Inhoud: 3 stuks.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Water schmink licht witte huidtint

Superstar schmink doodse tint. Deze superstar schmink doodse tint is te gebruiken op gezicht en op lichaam. De schmink is te gebruiken als een waterverf, deze is dus makkelijke afwasbaar en geschikt voor kinderen. Superstar schminken zijn onderling te vermengen. Het beste resultaat krijgt men door dunne laagjes over elkaar heen aan te brengen. De inhoud van het potje is 16 gram.

€ 4.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Indoor Heren Shirt

Het Jako Indoor Shirt voor heren bestaat voor 90% uit Katoen en 10% uit Elastaan, waardoor comfort is gegarandeerd. De shirts zijn uitgevoerd met de Jako Dots op de schouder en in de kleuren, rood, blauw, groen, grijs en lichtblauw. De Indoor shirts zijn zeer makkelijk te bedrukken.

- Verkrijgbaar in maat S t/m XXL
- Goed te combineren met de Jako shorts en broeken
- Ook verkrijgbaar in een Dames uitvoering

€ 31.46

Klik hier voor meer informatie...

Product