Gebak decoratie sterretjes cijfer 9

Feest sterretje voor op een taart in de vorm van de cijfer 9. Kan worden gecombineerd met andere cijfers. Maak uw eigen naam/namen en cijfers combinatie.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Neon make up voor het lichaam en haar

Janet fluor tube. Tube verf op waterbasis in fluor kleuren om het haar en lichaam te decoreren. Verkrijgbaar in diverse fluoriserende kleuren. De kleur ligt niet op in het donker echter wel in UV licht. Inhoud: 20 ml.

€ 3.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Leitz personaliseerbare ordner Premium rug van 8 cm

Ft 29,5 x 31,5 cm. Rug van 8 cm. Met transparante insteektas op voorzijde en rug. Horizontaal insteekvak (2 tassen) op de omslagbinnenkant. Egale afwerking met gelaste en geplakte PP-folie. Met hefboommechanisme 180° waardoor 20 % sneller gearchiveerd kanworden. Kleur: wit.

€ 7.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Feest kostuum wiet print

Pak voor heren met een all-over print in hennep thema. Het pak is gemaakt van hoogwaardig polyester en wordt geleverd met bijpassende stropdas.

€ 74.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Eva Solo tafel Bird feeder op voet

vogelvoedertafel op spies vervaardigd uit glas, rvs en kunststof met een diameter van 21,5 cm en totale hoogte van 125 cm, serie Feeder

€ 109.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Primus Kookvuur Lite Plus Sand

De nieuwe Primus Lite+ set is de nieuwe standaard voor een compacte all-in-one brander. Het unieke mechanisme en zeer efficiente brandingssysteem zorgen ervoor dat het verbruik tot een minimum wordt beperkt. Inclusief een ingebouwde piezo. De Lite+ van Primus is dan ook ideaal voor een solo trip of voor een koffiemomentje voor twee. De Lite+ set wordt standaard geleverd met een 500ml geanodiseerd aluminium pot, waar een 100gram gascartridge in kan worden opgeborgen. De nieuwe Lite plus wordt tevens geleverd met een zeer duurzame hitte bestendige hoes van G1000 stof. De hoes is tevens voorzien van een handig handel die naast handvat kan worden gebruikt om uw Primus Lite+ op te hangen. Het geheel kan door handige clip gemakkelijk bij elkaar gehouden worden en is daarmee gemakkelijk op te bergen. Ook ontvangt u bij aanschaf van deze Lite+ een handige branderstabilisator voor nog meer veiligheid tijdens het koken.

€ 129.95

Klik hier voor meer informatie...

Product