Gebak decoratie sterretjes cijfer 6

Feest sterretje voor op een taart in de vorm van de cijfer 6. Kan worden gecombineerd met andere cijfers. Maak uw eigen naam/namen en cijfers combinatie.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

3020 Bruder Tractor New Holland TG285

Een model van de prachtige Bruder Tractor New Holland TG285! Deze krachtige tractor is een plaatje om te zien. Door het goede profiel op de grote banden kan de tractor op bijna elk terrein rijden. De Bruder Tractor New Holland TG285 heeft aan de...

€ 32.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zap A Gap Zip Kicker CA Accelerator 59ml

Zap a Gap is de marktleider op gebied van lijm. Het ruime assortiment zorgt er voor dat er altijd wel lijm tussenzit dat je kunt gebruiken, wat je ook moet lijmen! 

Eigenschappen Zap A Gap Kicker CA Accelerator

- Versneld de uithardingstijd van secondelijmen
- Tast plastic niet aan

- 59ml

€ 8.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bio Basilicum Genovese

Het blad kan je vers gebruiken maar ook ingevroren of gedroogd; wel bewaren in een goed afgesloten bik of pot. Begin april tot juli zaaien in een kweekbakje en na circa vier weken uitplanten, of in een bloempot en wat uitdunnen.

Bekijk dit product op http://www.zadenkopenonline.nl.

€ 2.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Poppenhuis tuinset 7 delig

Poppenhuis tuinset 7 delig. Leuke tuinset voor bij het poppenhuis.

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SkyTec STM 3005REC 4 Kanaals Mixer EQ USB MP3 Record

Een 4-kanaals mixer met MP3-speler en -recorder met USB-poort. Komt met verlichte faders, toewijsbare crossfader, Cue op elk kanaal en een 3-bands equalizer voor microfoon- en mastersignalen om betere mixresultaten te verkrijgen. U neemt eenvoudig gemixte nummers op in MP3-formaat om deze daarna af te spelen op andere MP3-spelers.


Kenmerken 4-Kanaals mengpaneel. MP3-speler en -recorder. 6 Ingangen met gain control. 2 Microfooningangen met talkoverfunctie. Verlichte faders. 3-Band equalizer voor microfoon- en mastersignalen. Elk kanaal vooraf kan worden beluisterd. Vervangbare crossfader. Record-functie met compressieselectie. Master- en Record-uitgangen via RCA. Master LED VU-meter.
Specificaties Frequentie bereik 50Hz - 20kHz. Input:Line 150mV. Input:Phono 3mV. Input:Mic 1mV. Output:Master +/- 1V. Aansluitspanning 220-240Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 178 x 482 x 110mm. Gewicht: 3.5kg.

€ 159.00

Klik hier voor meer informatie...

Product