Gebak decoratie sterretjes cijfer 1

Feest sterretje voor op een taart in de vorm van de cijfer 1. Kan worden gecombineerd met andere cijfers. Maak uw eigen naam/namen en cijfers combinatie.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Busch Jaeger universele tastdimmer met drukknop wit 6593U

Busch-Jaeger universele tastdimmer met drukknop wit 6593U

€ 173.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Avery kabeletiketten 40 x 60 mm (b x h), wit, permanent, doos van 480 etiketten

De Avery kabeletiketten zijn zeer geschikt voor het organiseren van de wirwar van kabels van computers, schermen en telefoons, zowel thuis als op kantoor. Etiketten gemaakt van duurzaam, scheurvast foliemateriaal. Water-, vuil-, UV- en hittebestendig materiaal. Print met uw laser printer en maak gebruik van de Gratis Avery software templates. Etiketten kunnen om meerdere kabels gewikkeld worden. Bespaar tijd met GRATIS gemakkelijk te gebruiken Avery templates & software. 20 vellen. 480 etiketten. 24 etiketten per vel. Ft A4, ft 40 x 60 mm. Voor laserprinters. Materiaal: polyester. Kleur: wit. Permanent klevend.

€ 23.22

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Kärcher NT 72 2 Eco Tc (vlakfilter, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Kärcher NT 72/2 Eco Tc (vlakfilter, origineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 33.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Epson tape RC T5RNA ft 50 mm x 15 m, rood

Kies uit zeven verschillende kleuren tape van Olefine-plastic. De tape wordt geleverd op rollen van 15 meter lengte en is bedoeld voor gevarenborden, grote identificatie-etiketten en andere borden op kantoor of in het magazijn. Dankzij de hoge afdrukresolutie van 300 dpi is het heel eenvoudig om hoogwaardige, duurzame etiketten te creëren.
breedte 50 mm, rood

€ 50.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Enkele rij cilindrische kogellagers ontwerp N FAG NU2220 E M1 Boordiameter 100 mm Buitendiameter 180 mm Toerental (max.) 3800 omw min

Cilinderlagers met kooi zijn eenheden die uit massieve buiten- en binnenringen en cilinderkransen bestaan. De buitenringen hebben aan beide zijden vaste kragen of zijn zonder kraag, de binne...

€ 615.17

Klik hier voor meer informatie...

Product