3x feestartikelen 50 jaar spiraal

3 stuks gekleurde rotorspiralen 50 jaar in vrolijke kleuren. Leuk voor abraham of sarah! Materiaal 50 jaar versiering: papier/folie. Formaat: 100 cm. 50 jaar versiering hebben wij in zeer veel varianten.

€ 2.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Sloophamer, Beitelhamer Metabo MHE 96 SDS Max 1600 W 20 J

Sloophamer, Beitelhamer Metabo MHE 96 SDS-Max 1600 W 20 J

€ 943.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kappenset Yamaha Neo's DMP 7 delig blauw (digitaal stuurkap)

Heeft u een beschadiging aan uw kostbare Yamaha Neo's kappenset? Of bent u op zoek naar een nieuwe kleur voor uw Yamaha Neo's? Bekijk deze kappenset van DMP dan eens.

De kappenset voor uw Yamaha Neo's.

Heeft u schade opgelopen aan uw kappenset en zijn deze toe aan vervanging? Dan heeft DMP precies wat u nodig heeft! De Yamaha Neo's kappenset komt in 7 delen en in de kleur blauw. De kappensets zijn van hoge kwaliteit en bijna niet te onderscheiden van het origineel. De Yamaha Neo's kappenset wordt geleverd in 7 delen: - Stuurkap (voor de Yamaha Neo's met een digitaal dashboard vanaf 2002) - Zijskirt (links/rechts) - Voorfront - Voorfront onder - Voorfront tussenkap - Voorspatbord

De montage van de Yamaha Neo's kappenset.

Het monteren van een kappenset duurt lang en is vaak niet zo eenvoudig. Om de montage voor u wat makkelijker te maken hebben wij een montagevideo gemaakt waarin precies wordt uitgelegd hoe u deze kappenset monteert. Heeft u toch nog vragen over de montage van dit product? Neem dan contact op met de monteurs van onze montage-hulplijn. Wij helpen u graag! Let op Deze kappenset is voor een Yamaha Neo's met een digitaal dashboard vanaf 2002!!

€ 210.24

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BorderFix borderrand recht H 19 cm x 2 m

BorderFix borderrand recht Deze rechte borderrand van Nature kunt u echt overal voor gebruiken! De borderrand is multifunctioneel inzetbaar en daardoor perfect voor het aanleggen van tuinpaden, het afbakenen van moestuinen, grasperken, borders of als...

€ 12.30

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bruiloft gastenboek met rood hart

Bruiloft gastenboek met rood hart. Gebonden gastenboek in parelmoer wit papier, met een hart van dieprode rozen. Formaat: 20,5 x 20,5 cm. Dit gastenboek heeft 22 bladzijden zonder tekst.

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Erima Razor 2.0 Dames Trainingsjack

De Erima Razor 2.0 teamlijn is een vernieuwing van de welbekende Erima Razor teamlijn. De Razor 2.0 viedt tal van combinatiemogelijkheden binnen de lijn zelf en past tegelijkertijd bij veel basic artikelen. De Razor 2.0 teamlijn is verkrijgbaar tot eind 2019.

De Erima Razor 2.0 Trainingsjack met Capuchon is een trendy jack met capuchon en markant design. Het trainingsjack heeft een getailleerde damessnit en is gemaakt van slijtvast en sneldrogend functioneel materiaal. De mouwen en de onderkant van het jack zijn afgezet met een elastische biasband. De zijkant van het jack zijn voorzien van steekzakken met een ritssluiting. De capuchon is voorzien van een voering en koord. Het trainingsjack is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en is perfect te combineren met alle Erima trainingsbroeken.

- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren
- Steekzakken met ritssluiting aan de zijkant van het trainingsjack

€ 58.50

Klik hier voor meer informatie...

Product