Feest ballonnen 4 jaar

8 stuks gekleurde leeftijd ballonnen met opdruk, hoera 4 jaar. Formaat ballonnen: 25 cm. Meer leeftijdsversiering voor een 4 jaar verjaardag kunt u ook in deze feestartikelen winkel bestellen.

€ 2.25

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Burton Custom X Flying V Wide

High-end hybride
De Burton Custom X Flying V Wide is met zijn directional vorm en hybride shape aan zijn tweede seizoen bezig. Alles wat je van de Custom X gewend bent maar dan wat makkelijker. Stabiel, reactief en levendig zijn kenmerken van dit board. Een high-end constructie voor alles wat met fun te maken heeft. Deze Flying V versie is net wat eenvoudiger te rijden dan de camber versie, wat vriendelijker. De twin flex laat hem goed switch rijden. De nose en tail zijn wat moderner geshaped in deze 2018 versie.

De Burton Custom X Flying V is een board dat gereden wordt door boarders die weten wat ze kunnen. Er is ruimte voor foutjes, dus je kan ook wat rustiger rijden. Een gevorderde tot expert rijder kan hier heel wat jaren plezier aan beleven. Vooral actieve rijders kunnen met dit board goed uit de voeten, dan komt hij het beste tot zijn recht. Je kan nu een Custom X rijden, ook als je nog niet de beste op de berg bent. Want de hybride shape maakt alles makkelijker, vergevender in vergelijking tot de Camber versie. Dus kies maar!

€ 720.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Deadly Capri Pants, Mint

Mint colored capri pants by Deadly Dames, made of a comfortable stretch bengaline.High waisted, includes black lacquer belt.

€ 95.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Piko H0 51702 H0 Elektrische locomotief BR 243 van de DR

De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling.

€ 159.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pure Filth

2010, Digital collage, based on elements from real handmade scrapbooks of my own. - (c) Feike Kloostra

€ 52.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

VacuProCleaner Maxi vijverstofzuiger

VacuProCleaner Maxi vijverstofzuiger Houdt uw huis en tuin schoon met de multifunctionele zuiger van Ubbink. Droge, maar ook natte ondergronden, deze stofzuiger kan het allemaal. Binnenshuis wordt er vaak iets vies of verzameld zich vaak stof. Met de...

€ 114.95

Klik hier voor meer informatie...

Product