3 jarige ballonnen

8 stuks gekleurde leeftijd ballonnen met opdruk, hoera 3 jaar. Formaat ballonnen: 25 cm. Meer leeftijdsversiering voor een 3 jaar verjaardag kunt u ook in deze feestartikelen winkel bestellen.

€ 2.25

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Leeftijd feestartikelen
Product
 

Paw Patrol Chase muts grijs voor jongens

Paw Patrol Chase muts grijs voor jongens. Deze grijze Paw Patrol kindermuts heeft een afbeelding van het hondje Chase. Materiaal: 40% acryl, 60% polyester.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Witte wijnglazen 10 stuks

Glazen met witte voet 10 stuks. Deze glazen met witte voet zijn gemaakt van plastic en zijn per 10 stuks verpakt. De hoogte van het glas is 17 cm hoog, de breedte van de voet is 6 cm.

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hondenspeelgoed Rowdies Rosebud Bruin

Hondenspeelgoed Rowdies Rosebud Bruin De nieuwste hondenspeelgoed van West Paw Design zijn speciaal ontworpen voor de actieve middelgrote tot grote honden. Er is gebruik gemaakt van het bekende Zogoflex® materiaal om te speciale stof nog verder te verstevigen. Het is gemaakt van pluche, maar dan wel in de sterke variant ! Uw hond kan er trekspelletjes mee doen, of u kunt het bijvoorbeeld gebruiken als apporteerspeelgoed. De fabrikant biedt de Love It Guarantee™ aan: als het speeltje kapot gaat, zal het gratis eenmalig worden vervangen. Afmetingen: 10 x 17 cm. Kleur: bruin.

€ 29.00

Klik hier voor meer informatie...

Product