Feestelijke broche voor een meester

Rozet beste meester. Rode rozet met de tekst: Beste meester van het jaar! Materiaal: stof en metaal.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Fun en Fopartikelen
Product
 

Papieren deco bloemen turquoise 1,5 cm

Papieren deco bloemen turquoise 1,5 cm. Turquoise decoratie/hobby bloemen van papier met per stuk een formaat van ongeveer 1,5 cm. Verpakt per 15 stuks.

€ 2.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Champ Vrijetijdsvest

Een bijzonder sportief design met vele nieuwe technische en functionele getails, dat is de nieuwe teamline CHAMP. De highlight in deze teamline zijn de moderne kleurtonenen die worden gecombineerd met details in contrastkleuren.

Het Jako Champ Vrijeteijdsvest is gemaakt van 100% Polyester, zowel de buitenkant als de binnevoering. De ventilatie-openingen en mesh binnenvoering zorgen voor een goede ventilatie. Het vest is voorzien van een tweekleurige ritssluiting vooraan met een zippergarage. Daarnaast heeft het vest zijzakken met een ritssluiting om je waardevolle spullen in op te kunnen bergen.

- Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren
- Verkrijgbaar in Junior en Senior uitvoering
- Goed te combineren met de vrijetijdsbroeken van Jako

€ 40.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Fineliner Drawing System 0,7 mm

Vormvast uit metaal gevatte nylonpunt. Geschikt voor grafische tekeningen, schetsen, illustraties, enz. Pigmentinkt op waterbasis. Xyleenvrij en met veiligheidsdop. Metalen clip. Kleur: zwart.

€ 1.85

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Lipton thee, Rozebottel, Infusion, doos van 100 zakjes

De Everyday reeks speelt in op 4 gemoedstoestanden die gedurende een dag voorkomen: kies voor Black Tea voor extra energie, Infusion tijdens een relaxatie moment, Flavoured Tea voor een stevige verfrissing of Green Tea om te ontspannen.

€ 12.19

Klik hier voor meer informatie...

Product