Schort zwangerschap

Schort Baby on Board. Schort met een afbeelding van en zwangere vrouw. Een leuke manier om te vertellen aan iedereen dat je zwanger bent! Het schort is gemaakt van 100 procent hoogwaardig polyester en is wasbaar tot vijftig graden celcius. Lengte: ongeveer 73 cm. Breedte: ongeveer 57 cm. Totale lengte inclusief halskoord: ongeveer 94 cm.

€ 13.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Fun en Fopartikelen
Product
 

Eheim Aanzuigbuis Voor Slang 16 22mm per stuk

Eheim Aanzuigbuis Voor Slang 16/22mm per stuk direct bestellen in onze webshop! Een aanzuigbuis wordt gebruikt om water over de rand van je aquarium via een slang te geleiden naar een buitenfilter en via een andere slang weer terug je aquarium in. Deze buis creeert daarbij een goede doorstroom in je aquarium. Geschikt voor zoet en zout water. Er is een aanzuigbuis voor slangen met een diameter van 12/16 mm en een aanzuigbuis voor slangen met een diameter van 16/22 mm.. Alle Eheim voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 10.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BiOrb ornament lavasteen met vuurkoraal aquarium decoratie

BiOrb ornament lavasteen met vuurkoraal aquarium decoratie Het BiOrb ornament lavasteen met vuurkoraal is speciaal ontwikkeld voor BiOrb aquariums. De opvallende kleur van het ornament geeft een gezellige uitstraling in uw aquarium. De inspiratie voo...

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Folie ballon Frozen 54 cm

Folie ballon Frozen. Folie ballon met opdruk van Anna, Elsa en Olaf uit de bekende Disney film Frozen met een formaat van ongeveer 54 cm in diameter. Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet worden geretourneerd.

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Extron Flex 55 Superplate HDMI, VGA, Audio and USB Wit

HDMI, VGA, USB en 3.5mm audio op één paneel.Dit paneel neemt net zoveel ruimte in beslag als één stopcontact en kan met behulp van de Flex 55 frames worden gebruikt bij een wandgoot, of op een inbouwbox, maar er zijn opbouwdozen beschikbaar. Alle aansluitingen zijn aan de voorzijde female en aan de achterzijde zijn de aansluitingen voorzien van een stukje kabel en een female aansluiting. Niet alle lengte van kabels zijn gelijk, hoe lang de kabel van welke aansluiting is staat aangegeven in het tabblad specificaties:

€ 156.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Renske Puppy 12 kg Hondenvoer

Renske Puppy 12 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Renske puppy is een licht verteerbare, 100% natuurlijke voeding voor pups van alle rassen. Renske puppy ondersteunt een gezonde groei van je pup door uitgebalanceerde eiwitten en vetten. Daarnaast helpt het het leervermogen van je pup te ontwikkelen dankzij het hoge Omega-3 gehalte in het voer. Het bevat verse kip als hoofdingrediënt en is prima te combineren met vers vlees/vis van Renske. . Alle Renske voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 64.49

Klik hier voor meer informatie...

Product