Anti roken snoeptrommel

Snoeptrommel met boodschap: Anti-roken kuur! Snoeptrommel met spetterende kleuren en leuke teksten. Leuk om als kado te geven!Exclusief inhoud. Diameter: circa 14 cm. Hoogte: circa 7,5 cm.

€ 5.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Fun en Fopartikelen
Product
 

Gira E3 dubbel stopcontact lichtgrijs wit

Gira E3 dubbel stopcontact lichtgrijs wit voor de moderne keuken badkamer woonkamer

€ 24.35

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG LX7 2 FFP (slang compleet, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de AEG LX7-2-FFP (slang compleet, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pip Studio Washandjes Granny Pip Green (6 st)

Pip Studio Washandjes Granny Pip Green

Deze Pip Studio Washandjes Granny Pip Green zijn een prachtig basiselement in de badkamer. Badtextiel kun je nu eenmaal niet zonder, maar combineer dan het nuttige met het aangename en schaf badtextiel van hoge kwaliteit aan. Deze Pip Studio Washandjes Granny Pip Green hebben een speels, kleurrijk patroon dat je badkamer direct helemaal opvrolijkt. Weg met effen wit en strakke lijnen, en welkom kleur en fleur!

Dit Pip Studio badtextiel is gemaakt van katoen velours, een bewerkte versie van badstof. Badstof is stof waarvan de buitenkant allemaal kleine lusjes heeft en velours is badstof waarvan deze lusjes opengeknipt zijn. Het effect is een heerlijk zachte stof die veel vocht opneemt.

Het saunagevoel, gewoon thuis

Badgoed is onmisbaar in huis en wie zegt dat het er niet mooi uit mag zien? Het gaat immers erg lang mee en je hebt het vaak nodig. Bezuinig dus niet op de kwaliteit! Schaf een paar verse handdoeken, gastendoeken, washandjes en een nieuwe badjas aan en je hele wasritueel voelt onmiddellijk een stuk luxer aan. Wegstoppen in een kastje is dan ook direct niet meer nodig: het staat juist stijlvol om een stapel badtextiel met de hipste kleurtjes en patroontjes in het zicht neer te leggen. Gelukkig ben je dan bij dit merk helemaal aan het goede adres. 

Pip Studio, speciaal voor de levensgenieter

Ben jij een echte levensgenieter en wil je dat graag terug laten komen in je interieur? Dan ben je bij PiP Studio aan het juiste adres. Dit merk maakt 'blije producten voor blije mensen.' Maar geen zorgen: ook als je op dit moment nog niet uitgeproken blij bent, dan wórdt je het wel van de ontwerpen van PiP. Ieder seizoen brengt PiP Studio een vrolijke collectie uit. Geliefde thema's zijn bloemen en vogels, waardoor je eindeloos kunt mixen & matchen met de verschillende producten. Ieder ontwerp tot in de puntjes verzorgd, met veel oog voor detail. Blader rustig eens door het assortiment en kijk wel ontwerp jou het meest aanspreekt. Of ben je diep van binnen al helemaal verliefd op Pip Studio Washandjes Granny Pip Green?

€ 19.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Barts Nicole Beanie

Kleurrijke beanie met pom
De Barts Nicole Beanie is een kleurrijke beanie met pom. De beanie is met fleece gevoerd, voorzien van een rib gebreide boord en afgewerkt met klein leren merkembleem.

€ 29.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Rondell 0217 Glossy Silver Blue Elpho Polished 19 inch

De Rondell 0217 Glossy Silver Blue Elpho Polished 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 205.69

Klik hier voor meer informatie...

Product