Snoepkont snoeptrommel kado

Snoeptrommel met boodschap: Voor een heerlijke snoepkont! Snoeptrommel met spetterende kleuren. leuk om als kado te geven! Exclusief inhoud. Diameter: circa 14 cm. Hoogte: circa 7,5 cm.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Fun en Fopartikelen
Product
 

Korbo mand Bucket 16 zuurbestendig staal

handgeweven draadmand of emmer vervaardigd uit zuurbestendig staal met een inhoud van 16 liter en een hoogte van 24 cm, serie Bucket

€ 116.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Ortlieb Fietstas Achter Back Roller Design Lime

Geef meer kleur aan je dagelijkse fietstochten naar het werk en de supermarkt met de trendy Back-Roller Design van Ortlieb! De waterdichte rolsluiting zorgt ervoor dat je bagage waterdicht blijft, terwijl je dankzij het Quick-Lock 2.1 systeem je tassen eenvoudig en snel met een hand aan je fiets hangt en er weer af haalt. Eenmaal over de schouder biedt de Back-Roller, dankzij de schouderband, een aangenaam draagcomfort. Verder zorgen krachtige reflectoren voor meer veiligheid in het donker en bij slecht weer.

€ 134.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Basil Zadelovertrek Noir Zwart

Basil is een toonaangevende ontwerper en producent van multifunctionele, moderne fietsmanden, fietstassen en andere fietsaccessoires. De producten van de onderneming kenmerken zich door innovatieve toepassingen en een eigentijds, modieus design en zijn afgestemd op de expliciete en impliciete behoeften van de klant.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Faller 282718 Z Perronset

2 met glas overdekte en 1 open perron. Elk 167 mm lang, met decoratieve onderdelen.

€ 18.99

Klik hier voor meer informatie...

Product