Totempaal versiering bord

Groot decoratie bord totempaal/geprinte foto. Een groot decoratie bord van een totempaal die ter decoratie neergezet of opgehangen kan worden. Dit grote decoratieve totempaal bord van karton is ongeveer 171 cm groot en kan zelfstandig staan door middel van een achter steun.

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Neon roze legging voor dames

Dames legging in neon roze. Fel gekleurde roze legging van 40 denier voor dames. One size: S/M. Materiaal: 98% nylon en 2% spandex.

€ 5.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kinder speel soldaten 6 stuks

Plastic soldaten 6 stuks. Plastic speelset van 6 soldaten in verschillende houdingen. Het formaat van de plastic soldaatjes is ongeveer 5 cm.

€ 15.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Prins Procare Gewichtsverlies Diabetes 7.5 kg Hondenvoer

Prins Procare Gewichtsverlies & Diabetes 7.5 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Uitsluitend verkrijgbaar in geselecteerde Pets Place winkels.ProCare croque dieet Weight Reduction & Diabetic heeft als doel een stabiel en gezond gewicht te verkrijgen en/of te behouden en om grote schommelingen in het bloedsuikergehalte te voorkomen. Het heeft een laag energiegehalte en extra voedingsvezels waardoor je hond op een verantwoorde manier afvalt. L-carnitine stimuleert tevens de vetstofwisseling. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgen voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces en een hoog eiwitgehalte zorgt voor behoud van spiermassa tijdens het afvallen.Extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen de hond tijdens het afvallen. Omega-3 vetzuren dragen bij aan een verbeterde conditie van de gevoelige huid. ProCare croque dieet Weight Reduction & Diabetic ondersteunt van honden met Diabetes mellitus (suikerziekte). Een verlaagde zetmeelopname ondersteunt een evenwichtige bloedsuikerspiegel. Om het bloedsuiker stabiel te houden is het sterk af te raden te wisselen van voeding. Ook blikvoeding en bijvoeding wordt sterk afgeraden in verband met het hoge gehalte aan snel opneembare koolhydraten in deze voedingen. Deze koolhydraten kunnen grote schommelingen in het bloedsuikergehalte tot gevolg hebben.. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 44.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jako Classico Jas met Kap

De Classico doet wat de naam vermoedt: sportief design tegen een onklopbare prijs. Met alle klassieke teamkleuren is de lijn de perfecte metgezel voor uw team. Het absolute hoogtepunt is de levertijd van 5 jaar t/m 2021.

De jas met kap uit de teamline Classico is gemaakt van 100% polyester met microfleece aan de binnenkant. Vooraan zit een tweekleurige rits met zippergarage. De jas heeft ook twee zijvakken met ritssluiting om kleine dingetjes in op te bergen.

- Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren
- Verkrijgbaar in Junior en Senior variant
- Goed te combineren met de Jako trainings- en vrijetijdsbroeken

€ 40.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sarah 50 jaar hoedjes

Sarah hoedje. Een zwarte hoed met daarop de tekst 50 Sarah 50. Dit hoedje is voorzien van een rode veer op de zijkant.

€ 3.99

Klik hier voor meer informatie...

Product