Toiletrol happy birthday 3 laags

Toiletpapier happy birthday 3 lagen. Een gezellige wc rol met de tekst happy birthday. Het huis van top tot teen versieren lukt zeker met deze happy birthday wc rol. Tevens is dit een super origineel kado voor de jarige. Deze toiletrol heeft 200 vellen.

€ 4.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Nike League Knit Junior Voetbalshort

Het Nike League Knit sportshort voor heren is een mooie, polyester korte broek, die bij diverse sporten gebruikt kan worden. Deze teamshort heeft geen binnenbroek, maar is wel voorzien van de Nike Dri-Fit technologie die transpiratievocht snel afvoert en je droog en koel houdt.

- Materiaal: 100% Polyester
- Dri-Fit technologie
- Geen binnenbroek

€ 17.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Sharp thermische kasregister XE A137BK, zwart

Met zijn lage ontwerp is de XE-A137-BK compact genoeg, om veilig uit het zicht op een toonbank te plaatsen. De kassalade met voorslot is voorzien van drie biljet vakken en een verwijderbare muntbak met zes vakken. Via een sleuf aan de buitenkant van de lade kunnen grote biljetten en cheques snel en veilig in een opslagruimte onder de lade worden geplaatst. De XE-A137-BK heeft een helder en duidelijk gebruikers display met maximaal negen cijfers voor het eenvoudig aflezen. Voor een betere beveiliging kan alleen de persoon met de sleutel het functieslot wijzigen. SD-geheugenkaarten kunnen worden gebruikt om een back-up van verschillende gegevens te maken, waaronder dagelijkse verkopen en het elektronische journaal. Verschillende transactierapporten zijn beschikbaar om de financiƫle gegevens te beheren, alsmede omzetgroep-, PLU- en uur- omzet verkoopgegevens.
zwart De volledige lijst met specificaties kunt u raadplegen via Downloads. Klik hiervoor op de productfiche in de gewenste taal.

€ 207.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

H0 Viessmann 4500A Vormsein Hoofdsein Bouwpakket DB

H0 Viessmann 4500A Vormsein Hoofdsein Bouwpakket DB

€ 9.79

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Geneva vloerstandaard Aerosphere small

vloerstandaard Aerosphere small uit aluminium voor de soundsysteem Aerosphere small met een hoogte van 78 cm, serie Aerosphere

€ 199.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Bobine cdi unit 45km Piaggio Zip Vespa Lx Lxv S Primavera Sprint 4t2v ducati 639978

25 km scooter opvoeren of uw defecte standaard 45 km CDI vervangen? Dat kan!

Wat is een CDI precies?

Een CDI is het ''brein'' van de scooter. Deze regelt de injectie van brandstof en lucht voor in uw cilinder. Deze zijn er in ''snelle'' varianten en standaard varianten. Met bijvoorbeeld de snelle varianten loopt uw scooter wat harder. Let wel op uw scooter opvoeren is tegen de wet. Als uw CDI defect is start vaak uw scooter ook niet meer. Dit kan dus een oorzaak zijn van een scooter die niet meer start.

In het kort deze CDI

- Geschikt voor de Piaggio en Vespa scooters met 4-takt 2 klepper motoren. - Vervangings-CDI voor de 45 km/u modellen. - Opvoer-CDI voor de 25 km/u modellen. - Merk: Ducati. Snelheden met deze unit in een 25 km snorfiets: Snelheid met de originele variateurring: 40 km/h Snelheid zonder de variateurring: 50-55 km/h Heeft u nog vragen over deze CDI? Bel dan onze service-hulplijn. Wij helpen u graag.

€ 59.90

Klik hier voor meer informatie...

Product