Decoratie vlindertjes van karton

Decoratieve vlinders in een setje van 4 stuks. Leuke vleurige vlinders om als decoratie te gebruiken. Materiaal: karton en eenzijdig bedrukt. Formaat: 34 cm.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Wild west versiering bord

Groot decoratie bord wild west/geprinte foto. Een groot decoratie bord wild west die ter decoratie neergezet of opgehangen kan worden. Dit grote decoratieve wild west bord van karton is ongeveer 186 cm groot en kan zelfstandig staan door middel van een achter steun.

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch GL 30 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Bosch GL-30 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) )

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Paw Patrol Logeerbed Ryder and Friends

Ideaal wanneer vriendjes en vriendinnetjes blijven slapen of wanneer je kinderen zelf een slaappartijtje ergens hebben. Met het logeerbed ReadyBed® is dat heel eenvoudig en ontzettend leuk! Dit complete bed bestaat uit een matras, kussen en hoes en is een ideale oplossing voor ouders.

Het logeerbed ReadyBed® wordt niet alleen geleverd met een handige pomp zodat het in enkele minuten kan worden opgeblazen, ook kan de hoes eenvoudig worden verwijderd zodat hij kan worden gewassen.

Daarnaast heeft elk bed ook een draagtas waardoor het gemakkelijk kan worden meegenomen naar vrienden of familie! Ideaal voor thuis of voor het overnachten bij familie en vrienden.

Paw Patrol een spannende Tekenfilm die wordt uitgezonden op Nickelodeon. Hoofdpersoon is de 10-jarige Ryder een whizzkid die leiding geeft over het Paw Patrol team. Dit zijn de zeven heldhaftige pups: Marchall, Rocky, Chase, Zuma, Everest, Rubble en Skye. Hun opdracht is om de inwoners van Adventure Bay te beschermen, voor Ryder en zijn team reddingshonden is geen klus te groot.

€ 54.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Barracuda STARZZ Mattblack polished undercut Color Trim rot 19 inch

De Barracuda STARZZ Mattblack polished / undercut Color Trim rot 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 429.37

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Wheel World WH11 Black Painted 19 inch

De Wheel World WH11 Black Painted 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 147.42

Klik hier voor meer informatie...

Product