Papieren trek lampion wit

Witte trek lampion. Deze witte trek lampion is ongeveer 16 cm groot. De lampion is gemakkelijk op te hangen. Materiaal: papier. Deze lampion is brandvertragend, tevens kunt u in de lampion een waxine lichtje plaatsten. Deze heeft hier echter geen bevestiging voor.

€ 1.75

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Jako Classico Tank Top

De Classico doet wat de naam vermoedt: sportief design tegen een onklopbare prijs. Met alle klassieke teamkleuren is de lijn de perfecte metgezel voor uw team. Het absolute hoogtepunt is de levertijd van 5 jaar t/m 2021.

De Tank Top uit de teamline Classico is gemaakt van 100% polyester. De Tank Top heeft een ronde hals met Ripp. De Tank Top heeft optimale bedrukkingsmogelijkheden.

- Verkrijgbaar in zes verschillende kleuren
- Verkrijgbaar in Junior en Senior variant
- Goed te combineren met de Jako shorts, trainings- en vrijetijdsbroeken

€ 19.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zilveren leggings

Glimmende zilveren legging voor dames. Zilverkleurige glitter legging voor dames. One size, ongeveer maat M/L.

€ 10.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Disney Vlieger

Geniet samen van een zomers briesje en laat je vlieger opstijgen! Winnie, Doornroosje, Bliksem en Minnie zijn dol op vliegen en nemen graag eens een kijkje tussen wollige wolken. Deze vlieger van Rhombus is lekker kleurrijk en brengt jullie volop...

€ 4.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zweefparasol Virgo 300 x 300 cm wit frame zand

Zweefparasol Virgo 300 x 300 cm wit frame zand Met de zweefparasol Virgo 300 x 300 cm kunt u zelfs op de warmste dagen van het jaar aangenaam buiten zitten. De zweefparasol heeft een vierkante vorm met een lengte en breedte van 300 centimeter. Hierdo...

€ 324.95

Klik hier voor meer informatie...

Product