Qualatex zilveren ballon 90 cm

Qualatex mega ballonnen 90 cm. Grote Qualatex ballon van ongeveer 90 cm diameter in de kleur zilver. Deze Qualatex ballon is geschikt voor helium en lucht. Professionele Qualatex ballon 90 cm online bestellen. Qualatex is een hoogwaardige kwaliteit ballon.

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Stofzuigerzakken Philips FC8523 19 (ultra long performance, origineel)

Stofzuigerzakken voor de Philips FC8523/19 (ultra long performance, origineel) (Inhoud: 3 stuk(s) )

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Thicon Models 60016 1 16 Cardanas RVS 70 100 mm met 4 mm gaten 1 stuks

Zeer robuuste cardankoppeling van roestvrij staal met lengtecompensatie met 2x 4 mm boring en elk 2 M3-stifttappen voor de bevestiging van de assen.

€ 36.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Precio Entry 15 Keepersshirt

De adidas Precio Entry 15 shirts zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Deze vernieuwde keepersjersey komt uit de nieuwe adidas Precio 15 collectie en is perfect geschikt om te combineren met alle andere adidas keepers producten. Deze keeperslijn is de opvolger van de adidas Revigo 13 collectie.

Het professionele keepershirt maakt gebruik van elleboog vullingen om harde landingen bij het neerkomen op te vangen. Deze vulling werkt schokabsorberend en beschermend en is uitneembaar waardoor je de vulling kunt aanpassen naar jouw wensen. Het moderne keepershirt is gemaakt van rekbaar materiaal om de duurzaamheid en het comfort te verbeteren. De boorden van de mouwen zijn geribbeld wat voorkomt dat de mouwen oprollen naar boven. Bij dit is gebruik gemaakt van de zogenaamde innovatieve adidas 'Climalite-technologie'. Dit zorgt er voor dat uw lichaam koel wordt gehouden en tegelijkertijd beschermt tegen oververhitting. Lichaamsvocht wordt goed en snel afgevoerd, waardoor u zich droog en comfortabel zult voelen. Dit zal uw prestaties binnen de lijnen bevorderen.

- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in Junior- en Senior variant
- Vergeet niet te kijken naar de adidas keepersbroeken!

€ 36.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Keskin Tuning KT15 TITAN GREY LIP POLISH 20 inch

De Keskin Tuning KT15 TITAN GREY LIP POLISH 20 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 250.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kersthuisje accessoire verlichte brug uit Hindeloopen

Kerstdorp bruggetje van Hindeloopen Elfstedentocht. Prachtig uitgevoerd Dickensville accessoire van kunststof het bruggetje van Hindeloopen, passend bij de huisjes van de Friese elf steden. Met dit bruggetje creeer je een unieke wintersfeer in je kerstdorp. De brug heeft standaard LED verlichting met batterijboxje. Afmeting: 19,2 cm x 6,5 x 9,8 cm.

€ 24.95

Klik hier voor meer informatie...

Product