Ballon roze Qualatex 90 cm

Qualatex mega ballon 90 cm. Grote Qualatex ballon van ongeveer 90 cm diameter in de kleur roze. Deze Qualatex ballon is geschikt voor helium en lucht. Professionele Qualatex ballon 90 cm online bestellen. Qualatex is een hoogwaardige kwaliteit ballon.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Jako Overgooier hesjes

De Jako Overgooier is ideaal voor jouw training. Het hesje is gemaakt van 100% polyester en voorzien van mesh. Dit zorgt ervoor dat het zweet goed wordt gereguleerd, waardoor de hesjes minder snel gaan stinken. De Overgooiers zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook in omkeerbare hesjes.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT SPZ V snaar CVSPZ1512 Gezamenlijke lengte 1512 mm Doorsnede breedte 9.7 mm Doorsnede hoogte 8 mm

Krachtige smalle V-snaar DIN 7753 glad/niet vertand. Materiaal neopreen met trekstreng van glasvezel. Temperatuurbestendig van -40 tot +85 °C. Olie-, water-, hitte- en stofbestendig.

€ 8.94

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken Bosch BSA2893 02 Accessoires

Stofzuigerzakken voor de Bosch BSA2893/02 Accessoires (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 30.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Yellow RC Street Racer electro truggy RTR Groen

Met de Yellow RC Street Racer bent u gegarandeert van plezier! Deze 1/12 Micro Racer raast met snelheden van maarliefst 35+ km/h over alle denkbare ondergronden. De elektronische componenten zijn waterdicht uitgevoerd zodat u zonder problemen door bijvoorbeeld een plas water kunt rijden. De Yellow RC Street Racer is voorzien van vier olie gevulde schokdempers en speciale race banden. Met de inbegrepen lipo accu heeft u een rijtijd van ongeveer 10 minuten. Als uw accu leeg is dan wordt dit gedecteerd door de 2-in-1 control unit die er dan direct voorzorgt dat uw accu niet te diep wordt ontladen. U laad deze accu weer eenvoudig op met de inbegrepen accu lader. De Yellow RC Street Racer wordt compleet voorgemonteerd geleverd inclusief 2.4 Ghz zender, lipo accu & lipo lader.

Kleur: Groen

€ 119.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Letter K van papier mache onbeschilderd

Grote deco 3D papier mache letter K. Letter van papier mache om zelf te versieren! Formaat: ongeveer 15 x 10,5 x 3 cm.

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product