Sjerp Meesterzuiper

Sjerp Meesterzuiper. Deze sjerp is leuk om kado te doen aan iemand die wel van een glaasje houdt! Ook leuk voor bijvoorbeeld een afstudeerfeestje. Deze sjerp is wit met een zwarte tekst en is van glanspolyester gemaakt.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Kleefdoekje

Een Kleefdoekje is een geïmpregneerde doek, afmeting circa 45 x 82 cm, vrij van siliconen en antistatisch. Ieder stofdeeltje wordt door het doek opgenomen en vastgehouden. Te gebruiken direct vóór het aflakken. Geen stof meer in je afwerklaag.

€ 1.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stanno Arezzo Voetbalshirt

Het Stanno Arezzo voetbalshirt is een tpyisch Stanno design: krachtig, met strakke accentbelijningen. De achterzijde van het voetbalshirt is uniek en geheel uitgevoerd in mini mesh. Een gladde, fijne mesh die zorgt voor optimaal comfort tijdens het sporten. Ook in de kraag komt het mini mesh subtiel terug.

Het Stanno Arezzo voetbalshirt is gemaakt van 100% Polyester met ClimaTec Finish. Hierdoor wordt het zweet snel afgevoerd en blijf je droog tijdens het sporten. De achterkant van het shirt is voorzien van mesh voor optimaal comfort tijdens het sporten. De mouwen en boord zijn afgewerkt met een smalle banding voor extra draagcomfort.

Eigenschappen:
- Materiaal: 100% Polyester
- Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren
- Perfect te combineren met de Stanno Shorts en kousen
- Ook verkrijgbaar in korte mouwen

€ 18.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG LX8 2 DB P (hepafilter H13, origineel)

Stofzuigerzakken voor de AEG LX8-2-DB-P (hepafilter H13, origineel) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 21.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Taart vuurwerk sterretjes letter L

Feest sterretje letter L. Feeststerretje van de letter L om bijvoorbeeld in een taart te steken. Stel zelf uw naam samen. Het formaat van het sterretje zonder het steeltje is ca. 7 cm hoog en 3 cm breed en de brandduur is ca. 35 seconden.

€ 1.99

Klik hier voor meer informatie...

Product