Sjerp Werelds liefste Oma

Sjerp Werelds liefste Oma. Deze sjerp is perfect om oma eens goed in het zonnetje te zetten. De sjerp is gemaakt van glanspolyester en is wit met zwarte tekst.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

CMS C12 Silver 16 inch

De CMS C12 Silver 16 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 84.83

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Basic winter muts groen

Basic winter muts groen. Materiaal: 100% acryl. Heerlijk zacht aanvoelende Beanie groene muts met brede band. Dubbel laags gebreid.

€ 3.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zuid Afrikaanse vlag hartje theebeker 300 ml

Hartje Zuid Afrika mok / beker. Deze mok met de Zuid Afrikaanse vlag in de vorm van een hartje, heeft een inhoud van c.a. 300 ml. De beker is magnetron en vaatwasmachine bestendig. Materiaal: keramiek. Hoogte: 9,5 cm. Doorsnede: 8,2 cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Schokbreker Pro X serie 300mm zwart YSS

Wat een techniek die YSS schokbrekers. Fijn staaltje veerkrachtig gewoon!

YSS als beste keuze!

YSS werd in Thailand opgericht in 1983. Sinds die tijd zijn ze hun schokbrekertechniek aan het verbeteren geweest. De techniek in YSS schokbrekers zijn geavanceerd en langzaam verovert YSS de markt van de schokbrekers. Onder scooters gaat het snel en andere doelgroepen zullen ook snel volgen. YSS dempers zijn zeer geschikt ter verbetering van uw rijervaring maar ook als vervangend product voor uw huidige (lekke of defecte) schokbreker! Probeer ze eens! Over deze Pro-X schokbreker van YSS - Merk: YSS. - Type: Pro X. - Lengte: 300 mm. - Diameter van de spiraalveer: ongeveer 55 mm. - Montage bovenzijde: 10 / 12 mm. - Er wordt een extra bus meegeleverd voor 12 mm bouten. - Montage onderzijde: M8 bout. (Uw bestaande bevestiging) Vervang op uw scooter altijd de schokbreker met een schokbreker van dezelfde lengte als de huidige anders verandert het complete rijgedrag van de scooter. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 32.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

PVC slangtule met buitendraad 2 x 60 64 mm

PVC slangtule met buitendraad Hoogwaardige slangtule met buitendraad gemaakt van PVC. Voor het verbinden van bijvoorbeeld vijverslang met een draadkoppeling. Keuze uit de volgende uitvoeringen (buitendraad x slangaansluiting): 1/4" - slangaanslu...

€ 6.96

Klik hier voor meer informatie...

Product