Sjerp Absolutely Fabulous

Sjerp Absolutely Fabulous. Deze sjerp is gemaakt van wit glanspolyester en is bedrukt met zwarte letters. Afmeting van de verpakking is 14cm x 20cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

AWMD 250 Mini inbouwdimmer multi Klik aan klik uit

AWMD-250 Mini inbouwdimmer multi Klik aan klik uit

Deze mini inbouw dimmer multi installeert u achter een bestaande enkelvoudige wandschakelaar, waardoor u met de bestaande schakelaar en een of meerdere KlikAanKlikUit zenders dimbare verlichting draadloos kunt dimmen.

U bent in staat om met deze ontvanger gloeilampen en halogeen verlichting van 20 tot 250 Watt draadloos te dimmen. Voor 12 Volt halogeen verlichting in combinatie met een draadgewonden (spoel)transformator is het minimale wattage 40 Watt. Dimbare LED en spaarlampen kunt u met deze dimmer dimmen van 3 tot 24 Watt.
Om deze diverse typen verlichting succesvol te kunnen dimmen is het belangrijk om het dimbereik in te stellen voor de specifieke lamp. Zo bent u ervan verzekerd dat u de door u gekozen verlichting mooi draadloos kunt dimmen.

Na het aansluiten van de elektriciteitsdraden verbindt u vervolgens de twee witte draden op de bestaande enkelvoudige wandschakelaar. Zodoende blijft de functie van de enkelpolige schakelaar behouden. U kunt deze witte draden alleen aansluiten op een enkelvoudige schakelaar die geen onderdeel uitmaakt van een wissel of hotelschakeling. Als het een hotelschakeling betreft, dient u 1 van de 2 wandschakelaars op te heffen, zodat u 1 enkelvoudige wandschakelaar overhoudt. Vervolgens kunt u een mini inbouwzender plaatsen achter de 2e schakelaar of deze schakelaar vervangen voor een draadloze wandschakelaar .

U kunt deze ontvanger alleen installeren achter een enkelvoudige wandschakelaar, dus niet achter een dimmer of pulsschakelaar. U kunt de ontvanger aansturen met elke KlikAanKlikUit zender met het automatisch codesysteem, zoals de AYCT-102 en ICS-1000.

 

Handleiding

€ 31.44

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

DUB PUSH (S110) Gloss BLK 26 inch

De DUB PUSH (S110) Gloss BLK 26 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 792.14

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

RC Design RC24 Matt Black 16 inch

De RC Design RC24 Matt Black 16 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 89.31

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Brock B31 Crystal Silver (KS) 15 inch

De Brock B31 Crystal Silver (KS) 15 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 91.94

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Aerotec Persluchtslijper 6.3 bar incl. koffer

Aerotec Persluchtslijper 6.3 bar incl. koffer

€ 40.49

Klik hier voor meer informatie...

Product