Sjerp The Boss

Sjerp The Boss. Deze sjerp is gemaakt van wit glans polyester en is bedrukt met zwarte letters. Afmetingen van de verpakking zijn 14cm x 20cm.

€ 6.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Hikari Micro Pellets 45 g

Hikari Micro Pellets 45 g direct bestellen in onze webshop! Het eerste micro korrelvoer ter wereld met een coating, speciaal ontwikkeld voor tropische vissen met een kleine bek. • Dit half zwevend voer maakt gebruik van een micro coating wat er voor zorgt dat de unieke voedingsstoffen in de korrel behouden blijven en het water niet vertroebelt.* • De mix van dierlijke en plantaardige eiwitten is ideaal voor kleine tropische vissen die grote energievoorraden nodig hebben. • Een uitgebalanceerde verhouding tussen kril en spirulina zorgt voor levendige kleuren. • De kleur van de korrel zorgt voor betere zichtbaarheid in het aquarium, waardoor het eerder geaccepteerd wordt en er minder voer achterblijft. • De zachtere textuur is zeer geschikt voor de meeste kleinere tropische aquariumvissen.. Alle Hikari voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 7.69

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 00100893 Stuurkabel ÖLFLEX® CLASSIC 100 5 x 2.50 mm² Grijs Per meter

Aansluit- en stuurkabel, speciaal voor industriële toepassingen. Overwegend in droge, vochtige of natte ruimtes bij normale mechanische belasting. In open lucht alleen als rekening word...

€ 4.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Motrona PU210 Level draaier Aantal relaisuitgangen 1 Aantal analoge ingangen 1

Deze universele niveau-omvormer accepteert op de ingang zowel eensporige als tweesporige sensorsignalen, naar keuze in RS422-formaat en met TTL-niveau of met HTL-niveau (10-30 V). Voor een d...

€ 225.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pets Place Plus Hond Adult Light Kalkoen Rijst 3 kg Hondenvoer

Pets Place Plus Hond Adult Light Kalkoen&Rijst 3 kg - Hondenvoer direct bestellen in onze webshop! Pets Place Plus hondenvoeding De Pets Place Plus selectie bestaat uit een aantal varianten die special zijn samengesteld voor honden die extra ondersteuning kunnen gebruiken of last hebben van een specifieke gevoeligheid. Elke product bestaat uit een combinatie van hoogwaardige ingrediënten met een hoog aandeel dierlijke eiwitten. Light hondenvoeding Pets Place Adult Light is een volledige voer voor volwassen honden met overgewicht of een lage lichamelijke inspanning. De brokjes zijn rijk aan kalkoen met rijst en zijn speciaal ontwikkeld met een laag vetgehalte. Volledig vrij van tarwegluten Elke Pets Place Plus variant is vrij van tarwegluten. Dat komt omdat er geen tarwe is gebruikt, maar rijst of mais. Voor honden die allergisch of intolerant zijn voor tarwegluten is Pets Place Plus daarom een goede keus.. Alle Pets Place Plus voor uw Hond uit voorraad leverbaar!

€ 9.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Class'ex ringmap, 2 ringen van 16 mm, transparant geassorteerde kleuren

Voor ft A4. Uit PP. Met 2 ringen van 16 mm. Rug van 2 cm.
geassorteerde kleuren: kristal, rood, groen, paars en blauw

€ 0.80

Klik hier voor meer informatie...

Product