Inzamelingsbussen schrijfbaar

Collectebus met schrijfvlak. Een collectebus waarbij er gespaard en gecollecteerd kan worden. De groene collecte bus is ongeveer 18 cm groot met als tekst Collecte, De opbrengt gaat naar. Hieronder zit een vlak waar u zelf uw tekst kunt schrijven. De diameter van de bus is ongeveer 9 cm.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Stuurschakelaar China Retro Pico rechts

Stuurschakelaar zijn er zowel links als rechts. Bij een eventuele schade van je China/Retro Pico kan je stuurschakelaar ook beschadigt raken. Ook hebben we veel speciale stuurschakelaren voor je China/Retro Pico.

€ 24.39

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

adidas Copa 17.4 FxG Voetbalschoenen

De Adida Ace 17.4 FxG voetbalschoenen voor heren zijn gebaseerd op de klassieke Copa Mundial. De FxG (Flexible Ground) noppenzool is geschikt voor normale en harde grasvelden, alsmede voor kunstgras. De uitneembare binnenzool zorgt voor voldoende demping. Deze zool is licht-flexibel, waardoor deze met je voet mee beweegt en nog meer comfort biedt. Het synthetisch leren bovenwerk is sterk en slijtvast. Eigenschappen:

- Adidas voetbalschoenen voor heren
- FxG (Flexible Ground) noppen, geschikt voor normale tot harde grasvelden en kunstgras
- Synthetisch leren bovenwerk
- Omvouwbare tong

€ 44.96

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Brushless snelheidsregelaar voor RC vliegtuig Jeti MasterMezon 120 RPM

De teksten voor dit artikel zijn een machinevertaling.

Zeer krachtige regelaars / Controllers voor verschillende toepassingen. Met sterke BEC of opto-koppeling, in een robuuste alumin...

€ 227.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Icebreaker Ondergoed Ice Anatomica Boxers W Fly voor heren Zwart

De Anatomica Boxer van Icebreaker voelt aan als de meest comfortabele boxer die je ooit hebt gehad. De merinowol voelt zacht aan op de huid en weegt bijna niets, waardoor deze boxer erg comfortabel draagt. Het comfort wordt optimaal dankzij de platte naden tegen het schuren en de toegevoegde lycra voor wat stretchbaarheid in de stof. De stof geeft vocht goed door naar buiten en dat maakt deze boxer ook heerlijk om te dragen bij sportieve activiteiten en bij warm weer. Als je eenmaal het comfort van de stof gewend bent, wil je in het dagelijks leven eigenlijk ook niets anders meer aan.

€ 45.95

Klik hier voor meer informatie...

Product