Sparen voor vakantie kado

Spaar met deze collectebus voor de droom vakantie van uw leven! De collectebus is ongeveer 18 cm hoog, heeft een groene achtergrond en de tekst: Help mij aan een droomvakantie, geef gul.

€ 7.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Erima 5 Cubes Korte Sokken

Erima 5-Cubes Korte Sokken

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Nag Champa wierook Opium 15 gram

Nag Champa wierook Opium 15 gram. Handgemaakte wereldberoemde Satya Sai Baba Nag Champa wierook uit India. De wierook wordt traditioneel, met de hand, gemaakt van sandelhout waaraan verschillende bloemolien worden toegevoegd. Nag Champa is een sterke wierookgeur, een van de bekendste geurtypes van Indiase wierook, en wordt gemaakt van de gele bloemen van de Champakaboom. 'Opium' heeft de geur van onder andere amber, Atlasceder, kamfer, sanderhout en vanille. Liefhebbers van de gelijknamige herengeur zullen deze wierook zeker waarderen! 100% natuurlijke ingredienten. Materiaal: bamboe, hars en kruiden. Een doosje bevat ongeveer 12 stokjes van in totaal 15 gram. Formaat doosje: 22 x 13 cm. Lengte van een stokje: 20 cm. Brandtijd: 45-60 minuten.

€ 1.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Voordeelverpakking met 3 perzik lampionnen 25 cm

Perzik kleurige lampionnen 25 cm, 3 stuks. Deze perzik bol lampionnen zijn gemaakt van papier en zijn ongeveer 25 cm. Voor een zeer leuk effect gebruik je deze lampionnen in combinatie met een LED lampje. In elke lampion zit een haakje waar je het LED lampje aan kunt hangen. De lampionnen zijn niet brandvertragend. Inhoud: 3 stuks.

€ 7.80

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Hill apos s Feline Adult Sterilised Cat Kip 300 g Kattenvoer

Hill's Feline Adult Sterilised Cat Kip 300 g - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Gesteriliseerde katten hebben drie keer meer kans op overgewicht of urinewegproblemen. Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat is speciaal samengesteld om aan de behoeften van gesteriliseerde katten te voldoenBevat klinisch bewezen anti-oxidanten en een unieke gewichtscontroleformule.. Alle Hill's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 5.49

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Barth Veter Bergsport 120 Cm voor heren Bruin

Deze platte veters zijn extra duurzaam dankzij de geavanceerde weeftechniek. Tevens zijn ze waterafstotend, ideaal voor wandelschoenen.

€ 3.50

Klik hier voor meer informatie...

Product