Ballonnen Qualatex donker groen

Qualatex ballonnen donkergroen 100 st. Top kwaliteit ballonnen van het merk Qualatex. Donkergroene kwaliteits ballonnen met een lichte parel glans. Worden geleverd per 100 stuks. Deze groene ballonnen van Qualatex zijn ongeveer 27 cm groot. Qualatex is een hoogwaardige kwaliteit ballon.

€ 39.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Stofzuigerzakken Bomann CB 951 (synthetisch, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de Bomann CB 951 (synthetisch, eigen merk) (Inhoud: 10 stuk(s) + microfilter)

€ 9.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pluche tijger knuffel 18 cm

Knuffel tijger roze 18 cm. Deze zittende tijger knuffel heeft een formaat van ongeveer 18 cm.

€ 11.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LS ELORA SHIRT Guess Blouses Wit

LS ELORA SHIRT - Guess - Blouses - Wit Blouses uit de Guess Dames Merkkleding collectie. Kenmerken Dames LS ELORA SHIRT - Guess - Blouses - Wit kledingstuk: W32H26W3QF0/D831 : Wit

€ 34.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Radio motor mounting tray

Radio/ motor mounting tray

Traxxas Radio/ motor mounting tray kopen bij TopRC

TopRC heeft verschillende RC onderdelen van Traxxas zoals de Traxxas Radio/ motor mounting tray. TopRC heeft een groot assortiment Traxxas RC onderdelen, zo zit je altijd goed bij TopRC. TopRC houdt iedere maandag en vrijdag koopavond voor o.a. de RC onderdelen. Verder biedt TopRC deskundig advies voor al jouw vragen. Op zoek naar een ander RC onderdeel dan de TRX-3820 van Traxxas? Bekijk alle RC onderdelen van TopRC.

€ 8.20

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dateq GPM 8.3

De GPM8.3 is een veelzijdige acht-kanaals stereo mengtafel van bijzonder hoge kwaliteit. Maar liefst 16 stereosignalen en 8 microfoonkanalen kunnen gelijktijdig worden aangesloten. Hiermee geeft de GPM8.3 de nieuwe standaard aan voor hoogwaardige mengtafels.

Specificaties:

Elk ingangskanaal kan drie afzonderlijke audiosignalen verwerken. Met een druk op de knop wordt omgeschakeld tussen de microfoon, of de line-ingangen. Als de line-ingangen zijn gekozen kan met een tweede knop worden gekozen tussen line 1 of line 2. De ingangen 3, 4 en 5 hebben als tweede ingang een RIAA-correctiefilter zodat een draaitafel kan worden aangesloten. In totaal heeft u dus 24 audio ingangen beschikbaar!

Wat voor professionele toepassingen belangrijk is zijn de gebalanceerde uitgangen op XLR-connectoren. Naast deze gebalanceerde uitgangen zijn ook ongebalanceerde uitgangen aanwezig.
Verder is de mengtafel voorzien van een stereo AUX-bus. Deze uitgang bevat het pre,- of postfader signaal (instelbaar) van de modules. De grote 240 segmenten VU-meter is omschakelbaar tussen master, monitor, AUX en CUE. Alle microfoons hebben een interne jumper om de 48V fantoomvoeding in,- of uit te schakelen. De master uitgang is voorzien van een uitschakelbare noise-gate.

Door de interne modulaire opbouw, de solide contructie en het gebruik van hoogwaardige componenten is de GPM8.3 een ideale partner geworden voor het on the road werk. Uiteraard heeft de mixer de eigenschappen van een echte DATEQ mixer, zodat jaren plezierig mixen verzekerd is!
Door de universele opzet is de GPM8.3 goed te gebruiken in bijvoorbeeld AV- producties, discotheken of een multi-functionele audio installatie.

€ 2250.00

Klik hier voor meer informatie...

Product