Zilveren confetti glitters kanon

Met deze confetti kanon zilver maakt u elk feest helemaal af! Deze confetti kanon heeft zilveren confetti en knalt eruit! De confettipopper is ca. 30 cm en de vorm van de confetti is een ster. Het kanon kan 6 tot 8 meter halen indien u deze opendraait.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Rondell 07RZ Glossy Black 19 inch

De Rondell 07RZ Glossy Black 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 189.55

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kraagbus 200mm

PVC Kraagbus 200mm

€ 56.45

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Amsterdam acrylverf, tube van 20 ml, parelblauw

Amsterdam acrylverf in parelmoerkleuren. Met acrylverf kan bij dun opbrengen en/of in verdunning met water een aquareleffect verkregen worden. Meestal wordt acrylverf echter dik aangebracht en lijkt het resultaat sterk op dat van olieverf. Het effect van de parelmoerkleuren is optimaal op een donkere ondergrond. Korte droogtijd en vrijwel geurloos. Tube van 20 ml.

€ 1.22

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

VAUDE Softshell Roccia voor dames Med Zwart

Alpine all-roundtalent: elastisch softshell jack met capuchon, gemaakt van Windproof 100 materiaal voor gebruik gedurende het hele jaar in de bergen. Deze zeer goed ademende, winddichte softshell verzekert een goed micro-klimaat en genoeg bewegingsvrijheid tijdens bergbeklimmen. Dit technische jack beschikt over lange ventilatieritsen, veel zakken en verstelmogelijkheden. Ideaal voor bergsporters die een breed scala aan alpine activiteiten willen doen met één jack. Dankzij het gebruik van bluesign gecertificeerde materialen laat het zien dat je staat voor milieuvriendelijke productie. Het product is gemaakt met Eco Finish en is milieuvriendelijk, waterafstotend en PFC-vrij. Het VAUDE Green Shape-label staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product van duurzame materialen.

€ 189.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

PP slangverbinder 16 x 16 mm

PP slangverbinder Polypropyleen slangverbinder. Voor bijvoorbeeld het verbinden van twee stukken vijverslang. Keuze uit de volgende uitvoeringen: 10 x 10 mm 13 x 13 mm 16 x 16 mm 19 x 19 mm 25 x 25 mm 32 x 32 mm Specificaties: Materiaal: Polypropylee...

€ 1.17

Klik hier voor meer informatie...

Product