Maul klemplaat, kunststof, voor ft A4, zwart

Plaat van onbreekbaar kunststof. Vlakke, vernikkelde beugelklem. Ook op te hangen. Klemwijdte: 10 cm. Plaatdikte: 0,3 cm
voor ft A4, staand

€ 3.45

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

KNS Vlak net Ø 66cm Hexa

Het KNS Vlak net Ø 66cm Hexa is een professionele aluminium schepnet voor intensief gebruik. Het KNS Vlak net is handgemaakt in Engeland. De schepnetten liggen goed in de hand en zijn voorzien van zachte netten zodat de koi's niet beschadigen. Het net wordt exclusief steel geleverd. Het net en de steel zijn los te bestellen. Let op: de losse vervangingsnetten zijn ook te gebruiken voor Garry Bourne schepnetten. Stelen zijn ook te gebruiken voor de diverse zwembadhulpstukken.

€ 49.90

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Tomason TN16 Bright Silver 19 inch

De Tomason TN16 Bright Silver 19 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 180.04

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Kip kostuum voor volwassenen

Kip kostuum voor volwassenen. Een leuke kippen jumpsuit met aangehechte capuchon. Geschikt voor volwassenen.

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Eheim Buitenfilter Experience 250 2424 120 250 l

Eheim Buitenfilter Experience 250 2424 120-250 l direct bestellen in onze webshop! Dit filter behoort tot de top van de buitenfilters van Eheim. Het filter heeft een vierkante vorm en is in hoeken te plaatsen. waardoor ruimte wordt bespaard. Ook is het filter door deze vorm stabiel en is een groot filtervolume gerealiseerd. Het filter heeft een laag energieverbruik. is zeer stil vanwege het gebruik van keramische componenten. heeft een slangadapter met aan/uit-functie en heeft individueel te verwijderen filter baskets. Wordt geleverd met accessoires en klaar voor gebruik. Betrouwbaar buitenfilter Vierkante vorm voor stabiliteit. ruimtebesparing en een groot filtervolume Laag energieverbruik Zeer stil Klaar voor gebruik. Alle Eheim voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 147.00

Klik hier voor meer informatie...

Product