Set decoratie bananen

Set van 7 pluche zachte decoratie bananen. De bananen zijn per stuk ongeveer 8 x 2 cm groot.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Curver Voercontainer Kat Wit Medium

Curver Voercontainer Kat Wit Medium direct bestellen in onze webshop! Omdat je huisdier een deel is van de famile, verdient hij ook het beste. Daarom heeft Curver een volledige range van opbergcontainers voor dierenvoeding, die beschikbaar zijn in verschillende maten. Speciaal geschikt voor je kat. De deksels met extra openingen maakt het gebruik van de container gemakkelijker. De grote opening is om het voer bij te vullen en de kleine opening is voor het dagelijkse gebruik. De rubberen afsluitrand van de containers houdt het voer vers en zorgt er tevens voor dat je huisdier het voer niet ruikt.. Alle Curver voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 17.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stanno Logo T Shirt

Dit sportieve shirt is gemaakt van 100% katoen met een ClimaTec finish, waardoor het geschikt is om in te sporten. Het shirt is comfortabel en bevat stretch. De ronde hals is gemaakt van zacht rib-materiaal. Het shirt heeft een normale pasvorm en is geschikt om te bedrukken.

€ 17.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Airfix 1 72 The Battle Of Waterloo

Met dit pakket bouw je jouw Airfix 1/72 The Battle Of Waterloo 1:72 Schaal. 

€ 49.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Maai en trimmerdraad 1.3 mm x 15 m

Maai en trimmerdraad Universele maai en trimerdraad, voor het bijvullen van de spoel. Keuze uit de volgende uitvoeringen ( dikte x lengte ): 1.3 mm x 15 meter 1.6 mm x 15 meter 2.0 mm x 15 meter Specificaties: Kleur: Rood...

€ 4.29

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Trumpeter 1 32 A 10A Thunderbolt II

Met deze bouwdoos van het merk Trumpeter kun je een A-10A Thunderbolt II in 1 op 32 schaal bouwen. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Trumpeter 1/32 A-10A Thunderbolt II

- Schaal: 1:32

Benodigdheden

Verf
Lijm 

€ 91.20

Klik hier voor meer informatie...

Product