Feest crepe slingers rood wit blauw

Slinger in de kleuren rood/wit/blauw, de Hollandse kleuren. Materiaal: crepe papier. Formaat slingers is 24 meter. De slinger is brandvertragend.

€ 5.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Colombo Bactyfec Voor 500 L 100 ml

Colombo Bactyfec Voor 500 L 100 ml direct bestellen in onze webshop! Bactyfec is werkzaam tegen bacteriële infecties, zoals vinrot, gatenziekte (huidzweren), bekschimmel en andere ziekteverschijnselen die worden veroorzaakt door bacteriële infecties. Gatenziekte, huidzweren, bekschimmel en vinrot worden veroorzaakt door bacterien, voornamelijk door de soort Cytophage columnaris (voorheen Flexibacter genoemd). Als de slijmlaag van de huid beschadigd is (bijvoorbeeld door schuren of een andere ziekte zoals witte stip), kunnen de bacterien aanslaan. Vanuit de beschadigde plek breiden ze zich cirkelvormig uit waardoor ronde gaten of zweren ontstaan.  Vinrot: De vinnen kunnen zo erg aangetast worden, dat ze er in flarden bijhangen 'Vinrot'. De vissen worden lusteloos en als ook nog de kieuwen of inwendige organen worden aangetast, dan volgt een snelle dood.. Alle Colombo voor uw Vis uit voorraad leverbaar!

€ 14.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

GORE BIKE WEAR Beenstuk Universal Gore Windstopper Zwart

De collectie van Gore Bike Wear is speciaal ontwikkeld om aan de eisen van de moderne wielrenner te kunnen voldoen. Niet alleen het eigen legendarische Gore-Tex en Windstopper materiaal werden in de collectie verwerkt maar ook Gore Selected Fabrics zodat Gore de bijzondere eisen van de wielrenner kunnen vervullen. Gore Bike Wear producten bieden u uitstekende prestaties en comfort daar kunt u op vertrouwen.

€ 59.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Socks with Bow and Lace Top, White Black

Ankle socks with a satin bow and a lace trim on the top.One Size.

€ 9.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Teva Slipper Mush II voor heren Zwart

Comfort. Comfort. En nog eens comfort. De Mush II slipper is uitgevoerd in zwart met nylon strap in diverse kleuren en patronen.

€ 12.48

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

SIT SPA125 4 V snaarschijf voor conische klembus SPA 125 x 4 (2012)

V-snaarschijf voor montage met conische SER-SIT klembus. Eigenschappen: De afmetingen zijn uiterst nauwkeurig, omdat de schijven uitsluitend met numeriek bestuurde machines of automat...

€ 22.36

Klik hier voor meer informatie...

Product