Serpentine versiering zwart 4 meter

Zwarte serpentine rol. Zwarte serpentine rol voor het versieren van uw feesten. Het formaat van deze serpentine rollen zwart is ongeveer 4 meter. Zwarte smalle stroken op een rol. Afmeting: 14 cm lengte x 4 cm diameter.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Stance Sonora

Ga geen enkel avontuur uit de weg!
De Stance Sonorazijn functionele en stijlvolle sokken voor mannen. Deze sokken zijn ideaal voor de echte park riders. Laat je niet tegenhouden op de pistes en biedt jezelf een optimale bescherming tegen koude voeten. De sokken zijn uitgerust met een goede ventilatie, zodat je voeten warm blijven, terwijl de temperatuurregulering ervoor zorgt dat je voeten heerlijk warm blijven. Ook zorgt het warme Merino wol voor een comfortabel en zacht gevoel. Rails rijden of vliegen over de schansen deze sokken zijn ervoor gemaakt!

€ 23.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

HSM shredstar X10 papiervernietiger, 4,5 x 30 mm

Professionele databeveiliging naast de werkplek. Deze comfortabele Home Office-datavernietiger met snippers en apart werkend CD-snijwerk vernietigt betrouwbaar documenten en CDs/DVDs. Specificaties: Gebruik: privé / klein kantoor Invoerbreedte: 220 mm Capaciteit: 10 vel Type cut: snippers Snit: 4,5 x 30 mm Vernietigt kredietkaarten, CD/DVD, nietjes en paperclips Ft 34,5 x 44,5 x 24,5 cm Veiligheidsniveau: P-4 Capaciteit uitneembare opvangbak: 20 l Kleur: wit/zilverkleurig De volledigelijst met specificaties kunt u raadplegen via Downloads. Klik hiervoor op de productfiche in de gewenste taal.

€ 89.24

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Pergamy ordner, voor ft A4, uit PP en papier, rug van 8 cm, rood

Voor op kantoor, thuis en op school. Ideaal om uw papieren te ordenen en te beschermen. De buitenzijde in PP beschermt de inhoud tegen stof en vochtigheid voor extra duurzaamheid. Kies uit een breed assortiment aan maten, kleuren en ringen naargelang uw voorkeur. Met sleuven en metalen randbeschermers. Voor ft A4. Met plastic rugetikethouder. FSC-gecertifieerd.

€ 2.19

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Barracuda T980 Mattblack Puresports undercut Color Trim gelb 18 inch

De Barracuda T980 Mattblack Puresports / undercut Color Trim gelb 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 367.07

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Reely Accupack stekker MPX Verguld 20 stuks

Reely Accupack stekker MPX Verguld 20 stuks

€ 15.49

Klik hier voor meer informatie...

Product