Serpentine versiering kobalt blauwe 4 meter

Kobalt serpentine rol. Kobalt serpentine rol voor het versieren van uw feesten. Het formaat van deze serpentine rollen kobalt is ongeveer 4 meter. Kobalt smalle stroken op een rol. Afmeting: 14 cm lengte x 4 cm diameter.

€ 0.99

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

GACIA M80N C02 inst. 1p n C2 6kA (18mm)

GACIA M80N-C02 inst. 1p+n C2 6kA (18mm)

- 1 polig
- Karakteristiek C
- Nominaalstroom 2A
- Kortsluitvastheid 6KA
- Modulen 1
- Breedte 18mm
- Conform IEC/EN60898-1
- koppelbaar met hulpcontacten

€ 13.42

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Roze cowboyhoeden met pailletten

Roze glitter cowboyhoed met pailletten. Glinsterende cowboyhoed met pailletten randje in de kleur fel roze.

€ 8.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dolly Kussen Zwaan Antraciet

Dolly Kussen Zwaan Antraciet

Dit Dolly Kussen Zwaan Antraciet is serieus too cute, de vleugeltjes op de rug en het kleine kroontje op het kopje maken dit zwaantje echt té lief voor woorden. Maar, dit exclusieve zwaantje zoekt alleen nog een lief vriendje of vriendinnetje... Wordt jouw kleintje zijn nieuwe maatje? Deze zwaan zou het geweldig vinden om gezellig bij jouw kleintje in de babykamer te slapen en spelen. 

Deze zwaan is gemaakt van katoen en is al gevuld. Wist je dat hij niet alleen super leuk staat als hij bij jouw kleintje in het bedje ligt, maar dat deze knuffel ook kan staan? Zet 'm op de kast voor een super schattige uitstraling, misschien kun je zelfs nog een klein blauw of roze lintje om de nek binden. Zeg nu zelf, dat is toch het einde?

Waarom een knuffel?

We kennen het waarschijnlijk wel van vroeger: die ene heerlijk zachte knuffelbeer die je mee móest hebben naar bed. Of dat knuffeldoekje in de vorm van een konijntje dat al tig keer door je moeder weer opnieuw inelkaar genaaid werd, omdat jij er gewoonweg niet zonder kon. Bijna iedereen heeft wel een zacht gevuld knuffeldier gehad die jarenlang je beste vriendje was. Die je troostte als je verdrietig was. Die met je speelde als je andere knuffels even druk waren. Die met je mee ging van plek naar plek en die bijna een keertje kwijt was in de supermarkt. Jouw vriendje was er altijd voor je.

Sommige knuffels gaan zelfs mee tot ver in de tienerjaren, zo blijkt maar weer hoe veel waarde wij mensen hechten aan deze zachte vriendjes. Knuffelen is belangrijk, maar soms is er niet iemand in de buurt om mee te knuffelen. Een knuffel is dan het beste vriendje voor je kindje. Gelukkig weten wij iemand die óók zo graag wil knuffelen, want Dolly Kussen Zwaan Roze komt graag bij jouw kleintje knuffelen en samen heerlijk een tukje doen!

Dolly's design op de slaapkamer

Dolly vervaardigt de schattigste items voor op de baby- en kinderslaapkamer: van dekbedovertrek tot kussen en van hoofdbeschermer tot feestelijke slinger. Alle producten worden met de hand gemaakt in een klein atelier in Polen en met de grootste zorg verpakt. We zijn er trots op dat wij de enigste webshop in Nederland zijn waar dit leuke merk te koop is. Heb je je hart al verloren aan dit leuke merk? Bekijk dan de rest van de collectie in onze webshop! Of ben je stiekem je hart al verloren aan dit allerliefste Dolly Kussen Zwaan Antraciet? 

€ 29.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Stofzuigerzakken AEG JetMaxx (slang compleet, eigen merk)

Stofzuigerzakken voor de AEG JetMaxx (slang compleet, eigen merk) (Inhoud: 1 stuk(s) )

€ 14.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Dubbel stopcontact aluminium met Gira esprit aluminium bruin afdekraam recht

Dubbel stopcontact aluminium met Gira esprit aluminium bruin afdekraam rechte hoeken
Voor ovale blauwe of grijze inbouwdozen 

€ 62.59

Klik hier voor meer informatie...

Product