Kartonnen banner tekens ballonnen

Banner teken ballon. Het banner teken ballon is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de letters aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Revell 1 72 German Submarine Type IX C

Revell 1/72 German Submarine Type IX C.  1 op 72 schaal. Dit model moet nog volledig worden gebouwd waardoor er verf en lijm benodigd is. Deze worden standaard niet bij het bouwpakket geleverd.

Revell 1/72 German Submarine Type IX C

- Schaal: 1:72

Benodigdheden

- Verf
- Lijm 

€ 79.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Versele Laga Orlux Lori 3 kg

Versele-Laga Orlux Lori 3 kg direct bestellen in onze webshop! Orlux Lori bevat alle voedingsstoffen die lori's en vijgpapegaaien normaal in bloemen in de vrije natuur aantreffen. Met Lori wordt het dus heel wat eenvoudiger om deze schitterende vogels te houden en er goede kweekresultaten mee te behalen. Het eiwitgehalte is specifiek op de behoeften van deze vogels afgestemd. Hoge voedingswaarde en een zeer goede opname zorgt voor goede kweekresultaten. Alle Versele-Laga Orlux voor uw Vogel uit voorraad leverbaar!

€ 30.99

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 1119214 Stuurkabel ÖLFLEX® CLASSIC 110 14 G 1 mm² Grijs 50 m

Stuur- en aansluitleiding, speciaal voor industriële omstandigheden. Overwegend in droge, vochtige of natte ruimten bij normale mechanische belasting. In de openlucht alleen met inachtn...

€ 115.52

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Conrad Components 605133 Telefoonkabel J Y(ST)Y 2 x 2 x 0.28 mm² Grijs 50 m


CCA staat voor bi-metallische een- en meeraderige kabels/leidingen met koper-geplateerde aluminiumkern voor hoogfrequente toepassingen.
Specificatie-uitleg:
Het skin...

€ 18.78

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Groot decoratiebord ruitenaas

Grote afbeelding van een ruitenaas geprint op karton. Het bord kan vrij staan door middel van een uitklapbare steun op de achterzijde. Formaat: 154 cm hoog.

€ 44.95

Klik hier voor meer informatie...

Product