Banner letter E karton

Banner letter E. De banner letter E is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de letters aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Dymo XTL tape 54 mm, wit op blauw, vinyl

Van ruwe oppervlakken tot kabels, vinyllabels zijn uiterst geschikt voor gelijk welke toepassing. Vinyllabels zijn bestand tegen vochtigheid, chemische stoffen en uv-licht, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor labeltaken binnens- en buitenshuis. Beschikbaar in groottes van 12 tot 54 mm en in een uitgebreid assortiment van kleuren die voldoen aan de OSHA-, ANSI- en ISO-kleurnormen. Voor de XTL 300 of XTL 500 beletteringsystemen. UL-erkend als een component volgens UL 969. Lengte: 7,5 meter.
ft 54 mm, wit op blauw

€ 55.22

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Power Belt Maat S MDY

Power Belt M Double You - Optimale steun in de rug - Ondersteuning van de onder rug - 100 % Comfort tijdens trainen Power Belt ondersteunt de rug bij zware inspanning. De riem zorgt voor betere controle en verminderd daardoor de kans op blessures. De verbreding van de belt in de rug geeft optimale steun en het gebruik van zacht suede aan de binnenzijde verhoogd het comfort tijdens de training. Ook voor de powerbelt is het van belang de juiste maat te bestellen : Maat S - taille maat  80-90 cm Maat M - taille maat 90-100 cm Maat L - taille maat 100-115 cm Maat XL- taille maat groter dan 115 cm

€ 26.50

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Werma Signaltechnik 444.300.68 Combi signaalgever Geel 230 V AC 110 dB

Door de verschillende montagemogelijkheden op wand, vloer of plafond van de dubbele LED-flits-/meertonige sirene 444 is een optimale zichtbaarheid van de dubbele LED-flits en een optimale ve...

€ 175.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

3D Lamp Minions Stuart

Deze vrolijke Minions 3D lamp tovert een glimlach op je gezicht!

€ 34.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Zwaaivlaggetjes Duitsland

Duitse zwaaivlaggetjes met adelaars afbeelding op houten stok. Het formaat van deze Duitsland zwaaivlag met wapen is 30 x 45 cm en het materiaal is polyester. Duitse vlaggetjes met adelaar afbeelding van sterke kwaliteit! Bestel hier Duitse zwaaivlaggetjes met adelaar afbeelding en meer Duitse feestartikelen en versiering uit voorraad.

€ 2.75

Klik hier voor meer informatie...

Product