Banner cijfer 8 mettalic

Banner cijfer 8. De Banner cijfer 8 is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de cijfers aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0.60

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Ronal R42 Crystal Silver 18 inch

De Ronal R42 Crystal Silver 18 inch is een kwaliteits lichtmetalen velg.

€ 124.35

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Jollein Hoeslaken jersey 75x150cm wit

Jersey hoeslaken van Jollein, gemaakt van 100% katoen in de kleur wit. Dit hoeslaken biedt het hele jaar slaapcomfort. Heerlijk zacht met elastische kwaliteit geschikt voor een junior matras van 75 x 150 cm. Jersey hoeslakens nemen veel vocht op en zijn koel in de zomer, en lekker warm in de winter.

Deze hoeslakens van Jollein dragen het ├ľkotex-label. Dit label garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van de mens.

€ 10.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

uni ball Paint Marker op waterbasis Posca PC 3M goud

Merkstift op waterbasis en gepigmenteerde inkt. Schrijfbreedte: 1,5 mm. Ideaal om te schilderen, tekenen, schrijven en markeren op elk oppervlak. Met ondoorlatende, heldere kleuren. Dekkend, overschrijfbaar, mengbaar, waterbestendig, constant bij langdurige blootstelling aan licht en reukloos. Geschikt voor alle ondergronden. Permanent op poreuze oppervlakken.

€ 2.89

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Mr and Mrs Fragrance navulling african dream 100 ml

navulling african dream 100 ml voor geurbrander serie baby Walter, Ginger

€ 8.95

Klik hier voor meer informatie...

Product