Gekleurde carnavals ballonnen pomp

Voordeelverpakking met 100 stuks gekleurde ballonnen en een ballonnenpomp. Formaat ballonnen: 22 cm. Materiaal ballonnen: latex. Geschikt voor helium en lucht.

€ 9.50

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Siege Front Steering Links (2) (FTX6690)

Siege Front Steering Links (2) (FTX6690) 

€ 3.95

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Windscherm laag bevestigingsset Peugeot Django origineel

Een laag windscherm is een stijlvol artikel voor op uw Peugeot Django!

Een windscherm als extraatje?

Dat kan zeker een windscherm is een praktische stijlvolle aanwinst op uw scooter. Het houdt u uit de koude wind en enigszins uit de regen. Windschermen zijn er in een lage uitvoering een medium hoge uitvoering en een hoge uitvoering. De lage uitvoeringen houden u een beetje uit de wind maar zijn vooral voor het esthetische aspect. Over dit windscherm: - Geschikt voor de Peugeot Django. - Origineel Peugeot product. - Perfecte pasvorm. Heeft u verder nog vragen? Neem dan even contact op met onze service-hulplijn. Wij helpen u graag!

€ 135.28

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

FAG Ringmoer KM11 Buitendiameter 75 mm Gewicht 174 g

Borgmoeren maken een eenvoudige en toch een effectief en nauwkeurige axiale vaststelling van lagers op de as mogelijk.

€ 11.17

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

B Stock Vonyx AP1500PA Mobiele 15 speaker op accu 800W met microfoons, MP3 en Bluetooth

Deze Vonyx AP1500PA Mobiele 15" speaker heeft een vermogen van maar liefst 800W en is voorzien van een ingebouwde accu en MP3 speler en wordt geleverd incl. twee draadloze UHF handmicrofoons. Een totaalpakket dus met daarin alles wat je nodig hebt voor een leuke karaoke avond, evenement, demonstratie, presentatie, etc. etc.

Met een vermogen van 800W weet de Vonyx AP1500PA een behoorlijk volume neer te zetten waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw muziek, spraak of zang door niemand gehoord zal worden. Het mooie van het systeem is dat het volledig draadloos is en niet op het stopcontact aangesloten hoeft te worden. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat de speaker echt overal kan werken ook op locaties waar geen netstroom aanwezig is. Daarnaast is de speaker uitgerust met wieltjes en een uittrekbare handgreep zodat je hem eenvoudig mee kunt nemen. En mocht de accu leeg zijn dan kan je hem altijd nog aansluiten op de accu van je auto of boot.
Met recht mag de Vonyx AP1500PA dus een mobiele geluidsinstallatie genoemd worden!

De speaker wordt geleverd inclusief twee draadloze microfoons en is tevens voorzien van twee extra microfooningangen. Hiermee is het mogelijk om een gezellige karaoke avond te organiseren. Door de ingebouwde echo kan er aan de zang wat effect worden toegevoegd waardoor het altijd goed klinkt. Naast zang is het natuurlijk ook mogelijk om het systeem te gebruiken voor toespraken, demonstraties, evenementen etc. etc.
Voor de liefhebbers van een goed stuk muziek is de speaker voorzien van een Bluetooth ontvanger. Koppel je telefoon of tablet draadloos met de AP1500PA en je kunt de muziek vanaf je telefoon of tablet via de speaker beluisteren. En aan de gebruiker die zijn muziek op een USB stick of SD kaart heeft staan is ook gedacht, de speaker is voorzien van een interne MP3 speler welke te bedienen is via de meegeleverde afstandsbediening.
Uiteraard is het mogelijk om een externe bron zoals een CD-speler of mixer aan te sluiten.


Kenmerken

Ingebouwde 800W versterker met vele opties. 15" woofer, 1.4" titanium compressie driver. Bluetooth voor draadloos streamen van muziek. USB en SD kaart aansluiting voor afspelen van MP3 muziek. 2x draadloze microfoons UHF meegeleverd. Batterij level indicator. Microfoons voorzien van echo effect. Afstandsbediening voor de ingebouwde MP3 speler. Voorzien van wieltjes en uitschuifbare handgreep. Robuuste slag- en stootvaste behuizing. Tophat voor plaatsing op statief.


Specificaties

Vermogen: 800W. Frequentiebereik: 50Hz - 19kHz. Woofer: 15". Tweeter: 1.4" compressie driver. Microfoon frequentie: 863.100MHz & 864.500MHz. Batterij: 12V. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz of 12V DC.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 360 x 445 x 690mm. Gewicht: 17.3kg.

€ 249.00

Klik hier voor meer informatie...

Product