Hangdecoratie gitaar

Hangdecoratie gitaar. Materiaal: papier/karton. Formaat: 42 x 16 cm. Kleur: zwart. Brandvertragend. Meer muziek versiering en feestartikelen kunt u hier ook vinden.

€ 4.95

Klik hier voor meer informatie...

Zwembaden shop.nl Feestartikelen Feestartikelen diversen
Product
 

Terre Bleue Broek Inge 00 voor dames Petrol

Terre Bleue is een stijlvolle, Belgische casual chic collectie die vrouwen, mannen én kinderen een goed gevoel geeft en waarmee ze comfortabel en vol vertrouwen door het leven stappen. Wat er ook op de agenda staat, bij Terre Bleue vind je de outfit die perfect bij de gelegenheid én bij je persoonlijkheid past. Maak je keuze uit de exclusieve ontwerpen, originele motieven en bijpassende accessoires en maak van elk moment een stralend Terre Bleue-moment.

€ 52.45

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

BeamZ BUV183 LED UV blacklight bar

BeamZ BUV183 UV blacklight voor maximaal blacklight effect

De BeamZ BUV183 LED UV blacklight bar brengt het oude vertrouwde blacklight effect weer terug in een modern jasje. Geen breekbare TL lamp maar een solide bar met 18 LED's met een vermogen van 3W per LED. Door de parabolische reflector wordt een goede spreiding verkregen voor een optimaal resultaat. De BUV183 is lichtgewicht en daarom eenvoudig te transporteren. Voor het gebruik van de BUV183 zijn geen aparte controllers nodig. Het effect is plug-and-play dus stekker in het stopcontact en klaar. Door zijn hoge lichtoutput is de BUV183 perfect voor de grotere (nacht)clubs, café's, bowlingbanen, etc. 

Kenmerken

18x 3W UV / blacklight LED's. Parabolische reflector voor optimale spreiding. Plug & play, geen externe controller nodig. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 40W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 910 x 45 x 50mm. Gewicht: 1.1kg.

€ 74.00

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

LappKabel 1026704 Geleiderkettingkabel ÖLFLEX® CHAIN 809 7 G 0.50 mm² Grijs 50 m

Toepassing: in energietoevoerlijnen of van plaats veranderende machinedelen. In droge, vochtige en natte ruimtes. Gebruik in meet-, stuur- en regelstroomkringen. Bedrading voor machines, app...

€ 52.58

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Plastic hoge hoed met glitters

Hoge hoed met zilveren glitters. Glitterhoed in de kleur zilver. De zilveren glitter hoed is van plastic.

€ 3.75

Klik hier voor meer informatie...

Product
 

Catisfactions Kattensnoepjes 60 g Zalm Kaas Kattenvoer

Catisfactions Kattensnoepjes 60 g Zalm&Kaas - Kattenvoer direct bestellen in onze webshop! Wil je jouw kat het tussendoortje geven waar ze altijd al naar verlangd heeft? Geef haar dan CATISFACTIONS; verantwoorde tussendoortjes waar katten dol op zijn! Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door een krokant laagje te bijten en vervolgens van de onweerstaanbaar zachte kern te genieten.. Alle Catisfactions voor uw Kat uit voorraad leverbaar!

€ 1.59

Klik hier voor meer informatie...

Product